Puka mi sanka

Príspevok v téme: Puka mi sanka
bodynka

Vzdy pri jedle mi puka sanka v lavej casti.
Pocuju to aj ostatny take je to hlasne.
To puka uz hadam aj vyse mesiaca , ale co ma zacalo trapit ze sa mi minule pri zyvani zasekla. Ledva som zavrela usta a odvtedy sa mi to stalo uz asi 5 krat.
Mam sa obratit na zubara s tym alebo na vseobecneho? Nemate s tym skusenost? su nejake cviky na sanku? Dakujem

youki

Taktiež som to mal: začalo sa to pádom z bicykla na horskom teréne (asi pred 2-3 rokmi). Postupne sa to zlepšovalo (lekár odporúčal na noc teplý obklad, no neviem povedať či to pomohlo). Cez zimu som to po minulé roky cítil viac (teda častejšie), no tento rok to už bolo len minimálne - teda prešlo to postupne aj samo.

kristian1

Podobny problem mam aj ja.

Asi 4roky my puká sánka ked ju otvorím ústa, alebo keď jem rohlík, chelb podobne alebo keď zívam . Zo zaciatku pukala aj mne len prava strana traz už aj lavá .Bol som stým u lekára pred 3 rokmy pochytal my to a povedal , že casom to prejde . teraz je to už extrém len dnes my vyskocila sánka 6x . Stačí , že nedavam pozor ked zívam alebo jem a je koniec , je to dost neprijemne ked ti vyskoci sanka a z reflexu ju chces zavriet a nevieš , bolo aj take ze 20 minút som sa trapil kym som ju dal naspet . Dnes som bol u obvodneho aj u zubára a pislaly ma do bratislavy na heydukovu ul . Tam je jeden specialista . Aj ja tam budem musiem ist

cajik

Mne sa to tiez stavalo, a stava sa mi,ked si napcham vela jedla do ust :). zubarka povedala, ze to nie je nic vazne, a ked mi to vadi tak si mam nasvecovat s tou lampou..ako sa to vola? :).. Take horske slnko.