unifiance fluid mat alebo lasting performance?

Príspevok v téme: unifiance fluid mat alebo lasting performance?
dzufka

Ahoj, chcela by som si kupit make up od la roche, čitam nanho same chvaly. momentalne použivam max factor-lasting performance, som s nim relativne spokojna, ale mam velmi mastnu plet a chcela by som skusit niečo ine. Mali ste už niekto oba make upy, daju sa zrovnat?vyplati sa mi vobec kupavat tak drahy la roche? poradte prosim. dakujem l.

TiborXYZ

Je super!

V rámci toho, že som chalan a na konzervatívne Slovensko ešte neprišiel trend (ako už v zahraničí dávno je) upravených i bežných mužov (nie len mediálne známe osobnosti), tak musím vyberať ten najkvalitnejší, aby nevidel, bol roztieratelný, držal a bol hlavne účinný. Mal som Toleriane Teint, ktorý bol super. Držal pri športe, potení a diskotékach, taktiež bol do určitej miery odolný voči zmoknutiu, že som sa nerotekal. Toleratný voči pokožke a nezhoršoval ju, respektíve, liečil miesta, ktoré boli treba. La Roche nepriamo však ponúka túto novú verziu unifiance fluid mat, ktorý je novší a obsahuje toho viac a pre zmiešané typi pleti ešte idálnejšie zloženie. Po odskúšaní tohto je pre mňa ako muža efekt dokonalý, prirodzený a zakrytý. Drží dlhodobo a zrhnul by som to asi tak, že k vlastnostiam staršieho tolerianu teint pridal nové zložky ktoré ho posúvaju ešte viac dopredu. Takže, super, pvoedal by som, že v európe TOP 1 make up. Odporúča ho každá dermatologička a kozmetička. Majú pravdu :)

PS: celá rada La Roche Effaclar je asi to najlepšie z lekarnickej kozmetiky, ktorá sa dá na Slovensku zakúpiť za rozumnú cenu.