Otázka...

Príspevok v téme: Otázka...
Mrt

Caute, mam 17 no taha mi na 18 a este som panic :( ako toto moj problem neni... Moj problém spočíva v tom že sa bojim sexu ako strašne ho chcem, ale nemam na to odvahu strasne ma to deprimuje pre to ze si podla nazoru vecsina zenskej spolocnosti apeluje na velkost prirodzenia pričom ja ho mám 14-15 tak k tej 15 ked sa riadne nazhavi tak aj mm nad 15 ale ako som čítal väčšina báb je za to "čím väčší tým lepší".

Mam simpatický vzhľad nemam problém zbaliť babu som športovec, inteligentní, vtipný a nic mi nechýba okrem sebavedomia.... Mal som vela báb no k sexu sa nedostalo.Preto sa to bojím posunúť dalej.....

1-vá moja otázka záleží vám na chlapovy ako celok keď si zhodnotíte mna čo tu píšem tak brali by ste mna alebo neakého blba na ktorého sa ani kuknút nedá ale má penys väčší odo mna alebo mna ???

2-há kolko z vás by bolo spokojných prípadn čo by vám na mne vadilo, alebo by ste ma vysmiali ...

niekto

ktoze mi to berie nick :D

presne tak hlavne nestresuj uplne sa na to vykasli slovensky priemer je okolo 14

to ze ci babu budes vediet uspokojit zalezi skor na tvojich schopnostiach
prilisvelky je skor naskodu ...

niekto.....

Ak maš ozaj komplex kôli penisu , čo si myslim , že 15 je dosť , tak si najdi babu, ktora je nižšia do tych 160 cm a budeš prekvapeny. Ešte aj velky jej budeš, vlastna skusenosť. Ale určite viac zaleži aky si nie čo maš v nohaviciach, bud hlavne nežny.

Patrik@MU

Mrt, ty sa považuješ za inteligentného??? Keď neovládaš ani základnú gramatiku? Moc sa nevyťahuj a snaž sa viac v škole, nemehlo...

alzbee

Mrt: pozri sa, ludia su rozni...ale zvacsa to byva tak, ze rovny rovneho si hlada, vrana k vrane sada:)) takze ver tomu, ze sa najdu baby, ktore letia po blbeckoch, ale zvacsa je to tak, ze ani ony nemaju toho vela v hlave...
Mas do 15cm, co je podla mna uplne v pohode velkost:) a ked sme uz pri tom, tak ja by som povedala, ze skor zalezi na hrubke, nez dlzke. Pretoze ked ma muz velmi dlhy penis, tak moze zene narazat na krcok maternice a ver tomu, ze to je teda fakt bolestive. Ale samozrejme odhliadnuc od dlzky, ci hrubky-najdolezitejsie je, aby chalan vedel so svojou pychou aj narabat:)) a to sa postupom casu naucis, ked raz budes viest pravidelny sexualny zivot, pretoze jasne, ze z neba nikto uceny nespadol. Takze hlavu hore. Podla toho, ako si sa opisal, vyzeras byt fajn chalan-iba to sebavedomie ti chyba. Ale myslim, ze nema preco;) A to, ze si panic mnohe baby praveze ocenia:)
Vidis, vy chlapi mavate komplexy z velkosti penisu a my zeny zase z velkosti prs. A pritom je to nieco, co vobec nie je vo vztahu prvorade. Drzim ti palce :)

Mrt

Ak nevidis mam tu svoj problem nevytahujem sa ani nechcem zoznamku len chcem vediet na com som ..........

Ale dakujem si prvi kdo mi odpisal....