Nefunkčnosť štítnej žľazy

Príspevok v téme: Nefunkčnosť štítnej žľazy
katkakm

ahojte, mám diagnostikovanú čiastočnú nefunkčnosť štítnej žľazy/ vraj sa to nedá liečiť, iba dopĺňať si hormóny perorálne/.Momentálne užívam euthyrox 50.Chcem sa spýtať či niekto nepočul o nejakej alternatívnej liečbe.Aspoň by som to skúsila, keďže štít. žľaza ovplyvňuje takmer všetky sústavy v ľudskom tele a toto ochorenie má tendenciu zhoršovať sa a teda dávky liekov sa zvyšovať.Za všetky reakcie vopred ďakujem.

mjanik

štítna žľaza je po komandom žalúdka:Daj si preliečiť trávenie (žalúdok),funkčnosť žľazy by sa mala upraviť

RNG

Na funkciu stitnej zlazy a zaroven na hromady roznych procesov v tele je potrebny exttra jod, tj ovela viac, nez odporuca stara odporucena denna davka z roku 1948, mylne prinizko urcena.
Naviac dnes nas o jod oberaju ine silnejsie halogeny, ako fluor, chlor, a brom, ktorych je coraz viac v nasej vode jedlach a dokonca aj v roznych liekoch.
Struma a ine rozne nefunkcne tkaniva v tele sa daju odstranit silnymi enzymami a aj jodom, kedze jod je potrebny aj na vyrobu enzymov aj roznych hormonov aj na ine procesy v tele. Samozrejme vzdy treba brat jod so selenom.

jessica12

Ja mam strumu myslim a ja lieky ani neuzivam a stale mam raz dobre vysledky a zle vysledky.A ked som skusala uzivat lieky euthorox tak som mala strasne migreny

katkakm

vd práve,ja ale neverím kadejakým danám,krúžkom a tak.A z náplastí som mávala brutálne migrény.Asi treba zvážiť priority:-/

oxyna

Ved skusit mozes. Ja tomu neverim. Inak- uzivanie hormonalnej antikoncepcie sa dost "bije" s nefunkcnostou stitnej zlazy a uzivanim Euthyroxu. Kazdy lepsi endokrinolog odporuci hak vysadit.

katkakm

to oxyna:ja len kvoli tomu množstvu liekov:euthyrox,antikoncepcia,antibiotiká.Veď za pokus to stojí.A čo myslíš nepomôžu ani homeopati,liečitelia a tak?Jedna pani mi totiž písala , že to úspešne lieči.

oxyna

katka, alternativna liecba okrem doplnania si chybajucich hormonov nie je. Az take zle tie vysledky asi nemas, ja tiez beriem Euthyrox 50 a citim sa vyborne (konecne). Pokial budes brat tabletky, nic sa ti nezhorsi. Ked ti niekto poradi davat si jod, nerob to, aj na pribalovom letaku sa pise, ze medzi inymi prijimanie jodu pre ludi s hypotyreozou sa musi prebrat s lekarom a neodporuca sa.

begony

Stitna zlaza je uplne nefunkcna? myslim, ze ide o tzv. hypotyreozu...

Kuknite sa sem:
www.skenarcentrum.sk

Je to stranka mojho regeneracneho centra, ak mate zaujem, ozvite sa mi na kontakt uvedeny na tej stranke. Viem, co s tym, uspesne liecim viacerych ludi s touto poruchou...

Janka

katkakm

Ahoj Vitti, u detičiek je to asi iné, môžu vraj z toho"vyrásť." Mne to diagnostikovali v 28 týždni tehotenstva, našťastie malý sa narodil zdravý.Táto choroba je u dospelých ľudí doživotná, vraj.

vitti

dcerka tiež mala to iste a použivala tabletky čo doktorka vypisala a už ma poriadku ale stale chodi na krvnu kontrolu ela už nevypadavaju jej vlasy