kavitacia v ba

martinka54

denz
taketo podobne som uz citala, len som chcela vediet ci ma niekto s tym osobnu skusenost, lebo je to dost nakladne. ja som dokonca citala, ze treba chodit raz do tyzdna

Denz

KAVITACIA-

KONTRAINDIKÁCIE
Tehotenstvo

Srdcové ochorenia (kardiostimulátory, ...)

Veľké kovové implantáty

Rakovina, epilepsia

Kožné choroby, otvorené rany

Znížená činnosť obličiek alebo pankreasu

Závažné choroby pečene

Hyperlipidémia (zvýšená hladina tukov v krvi)

Ľudia užívajúci antikoagulanty alebo s hemofíliou

Denz

KAVITÁCIA

Kavitácia, známa ako nechirurgická liposukcia alebo liposkulptura bez skalpela, predstavuje skutočnú revolúciu v kozmetickom ošetrení tela.

Prináša podobné výsledky ako chirurgická liposukcia, avšak bez ihiel, bolesti a rizik spojených s chirurgickými zákrokmi. Jedná sa o redukciu tukových vankúšikov neinvazívnym, bezpečným a bezbolestným spôsobom, pričom nedochádza k porušeniu integrity pokožky.

Princípom ošetrenia je rozbitie membrány tukových buniek ultrazvukom. Obsah buniek sa uvoľní, dostane do mezibunkového priestoru a následne je pomocou lymfodrenáže (presoterapie) prirodzene vyplavovaný lymfatickými a močovými cestami von z tela.

Samotná fáza kavitácie trvá 20 - 90 minút v závislosti od veľkosti ošetrovanej časti tela. Na označené a presne premerané miesto je aplikovaný špeciálny gél. Jemnými pohybmi a miernym tlakom ultrazvukovej hlavice je vykonávané samotné ošetrenie. Po ukončení kavitácie nasleduje 20 minutová prístrojová lymfodrenáž, ktorá pomáha odstrániť uvoľnené a rozpustené tuky.

Výsledky sú jasne viditeľné už po prvom ošetrení!

Pred a po ošetrení je dôležité dodržiavať pitný režim s minimálnym denným prísunom tekutín 2 litre.
Pre efektivnosť a maximalizáciu účinnku je vhodné opakovanie prístrojovej lymfodrenáže a zvýšenie fyzickej aktivity, ktoré podporujú odstraňovanie uvoľnených tukových buniek z tela.

Kavitáciu je možné podstúpiť každé 2 týždne. Celkový počet ošetrení je závislý od požadovaných a dosiahnutých výsledkov. Následnú udržiavaciu starostlivosť je vhodné opakovať každých 5 - 6 mesiacov (2-3 ošetrenia).