Tinitus Auris diagnoza

RNG

Menierov syndrom(tiez tinitus, vertigo) su dosledky zapalov vo vnutornom uchu.
Vsetky zapaly produkuju rozne toxiny a zmeny(degradacie) tkaniv a su adresovatelne roznymi protizapalovymi latkami. Za zapalom je ale obvykle nejaka mikrobialna cinnost, ktora sa tiez da adresovat roznymi antimikrobialnymi doplnkami.
Mnohi lekari dnes problemy vnutorneho ucha adresuju enzymatickym cistenim a chelaciou a tiez branim rozlicnych doplnkov na zvysenie imunit .
Casto je to dosledok mykoplaziem alebo nasich "vlastnych" virusov niekedy aj kvasnych infekcii, ktore sa tam prenesu cez eustachovu trubicu z nosohltanovych infekcii.
Pozri na temu -odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-

Viac na menierov syndrom mozes najst napr na
www.cancertutor.com … sease.html

renata 55

hučí mi v hlave, doktorka na ušnom mi doporučila ginko čaj, ale to mi prekrvuje aj cievy v tvári. Mamapo takomto dlhoročanom hučaní nosí strojček načúvací. Čo s tým ďalej?

selest

Vymenny listok ti da obvodny k usnemu, a ten ti da odporucanie pre tie infuzie...
Ano mne to uz preslo, no zakazali mi aj solit jedlo, vraj to nejako so sebou suvisi, ale ako ti vysvetlit neviem...
Na zaciatku to bolo hnusne jest neslane ale casom som si zvikla, a teraz mi to uz nerobi vobec problem, skor to vadi tim, co jedia to co navarim, musia si to sami dosolit.. :o)

selest

No takze ja som bola najprv u obvodaka, ten ma poslal na usno,nosno,krccne kde ma vysetrili a tam mi aj predpisali tie lieky co mi nezaberali a tak ma poslali oni na infuzie...!!!
Nie obvodak!!!

20

ahojte, pozajtra chceme isť s bratom k obvodakovy, a chcem sa spitať co mu mám povedať aby mu dal papier do nemocnice na infuzie????