bojujeme za vysnívanú postavu !!

Príspevok v téme: bojujeme za vysnívanú postavu !!
blondiee

ahojte vsetky alebo vsetci ktorí tak ako ja už dlho túžia po krásnej postave...ja som jedna z tých ktoré už niekolkko rokov skusajú rozne diety no namiesto uspech prichadza neustale iba sklamanie vo forme nadbytocnych kil, skaredych pohladov a utrpenia ked som medzi ludmi pretoze musim neustale mysliet na svoje nedostatky.preto som si povedala DOST!

od minulého týždna som sa zacala zdravsie stravovat a pridala som aj cvicenie a uz vidim prve vysledky...mínus 3 kg a hned som svoje sebavedomie posunula o latku vyssiu...zaroven sa vo mne vypestovala nejaku nechut k sladkostiam takze myslim ze som uz konecne na spravnej ceste...budem za svoj sen bojovat tvrdo s disciplinou!
pridajte sa piste svoje nazory uspech a odriekania..
---------------------
Sekcia Šport a zdravie - www.zdravie.sk

suns

ahojte babenky :) precitala som si celu vasu temu a beriem inspiraciu :) sice dost neskoro do plaviek, ale ja hlavne potrebujem zhodit z brucha a presne stehna ako barbie... ako ste na tom teraz? :) cez vianoce som nabrala 5 kil a za posledny mesiac som dala asi 2 dole a to sa doma trochu hybem :) chcem teraz 2 tyzdne zacat usilovne ovocie a zeleninu papat a cvicit :) vam sa dari?

blondiee

ahoj...urcite treba upravit stravu a pohyb aspon 3 krat do tyzdna...ja mam teraz za sebou tazzsie obdobie tak mam navrh kilo a pol...a nejak sa neviem znova dokopat k tomu cviceniu....hlavne treba pevnú vôlu a vydrzat...:)
drzim palce

169/69

Blondie

čítam staršie príspevky a vidím,že sa ti veľmi darí.Ako si to dokázala?Poraď prosím aj mne.Po dvoch deťoch mi ostalo navyše asi 12 kg a rada by som ich dala dolu.Teraz mám pri výške 169 cm 69kg.
Nedávno som začala chodiť dva krát do týždňa na aerobic.Myslíš že to môže stačiť?Mám nejako upraviť stravu?Bohužiať vôbec sa nestravujem pravideľne.

blondiee

caute caute..tak ako bojujeme? :D
ja sa musim priznat ze som hooodne povolila a za tie dva mesiace som sice pribrala len kilo ale kondicne som isla rapidne dolu..teraz s novou dávkou odhodlania plánujem začať makať ako nikdy :D ...leto a teplo je už za dverami takže niet nad čím otálať...správne stravovanie a pohyb pohyb...
ozvite sa ako sa vam dari...ci ste na tom horsie alebo lepsie..
drzim palce....:D

mirkaaaK

jajuska, krasny jedalnicek, blahozelam za osvojenie si zdravych zasad :) trosku mozno vytka k tej syrovej omacke, ale nic predsa netreba prehanat s prilisnou dokonalostou, nie sme stroje :))

blondiee

jajuska -dobre je to :D
ja som teraz dost polvala a mam zas pol alebo kilo nas5...takze od zajtra tvrda makacka....brusko mam uz chudsie a do leta chcem aj nejake tehlicky....a hlavne tie stehna...:D
drzte palce

jajuskaa

ahojte :) mne sa celkom dari, snazim sa naplanovat si aspon priblizne jedalnicek na nasledujuci den a celkom sa mi ho dari dodrziavat :)
napr.dnes:
ran.:1 mala celozrnna zemla, tenka vrstva ramy,2 platky sunky, yopar kuskov syra, 1 stredna rajcina, polovica nastruhanej mrkvy
des.: 1 stredne velke jablko, 2 polievkove lyzice ovsenych vlociek, 1 ovocny jogurt
obed.: slepacia poliecka a mala miska cestovin s brokolicovo-syrovou omackou
ol: ryza, kukurica, varena mrkva, varene hydinove masko a salatik s octovym dresingom, kava s 1 lyzickou trstinoveho cukru
vec1: kusok tvrdeho syra, 1 pufovany chlebik a olivy
vec2: 1 acidko
Vecer planujem polhodinu cvicit na fitlopte, pijem len cistu vodu a pol litra zihlavoveho caju
Co vy na to? :)

blondiee

ahojte kocky :D
tak ako pokracujeme?ja sa musim priznat ze som hodne dlhu dobu nic nerobila...ale dnes som znova zacala s tym ze cvicim 2 krat denne...mozno trochu sialene:D ale velmi vela teaz jem takze nic ine mi nezostava...vstavam o 5:30 a 45 min slapem na rotopede a potom po skole znova rotoped plus posilovanie...
drzim palceky a prajem dobru motivaciu...ozvite sa ako sa dari :D

Adrianna1

Ahojte baby!
Aj ja začínam s chudnutím tak by som sa chcela spýtať, či by mi niektorá nevedela poradiť z vlastnej skúsenosti koľko kíl sa dá schudnúť do augusta ak je moja momentálna hmotnosť približne 73-74 a vášku mám 172. Mohli by ste pripojiť aj nejake osvedčené triky a podobne. Potrebujem podporu lebo samej sa chudne ťažko. Ďakujem :)