Vyrezávanie znamienka

Delete

Každý kožný lekár Vám povie, že sa množia len vystúpené znamienka. je úplne jedno koľko ich máte. Z jedného môže vzniknúť aj 50 ďaľších. Takže ak máte nejaké vystúpené a nechcete mať nové tak si ich dajte čo najskôr odstrániť. Ostatné sú len kozmetická vada alebo zavadzajú.

ema123

Ja nemám takú skúsenosť. Mala som 7 znamienok na tvári rôznej veľkosi. Vybrali mi ich pred 12 rokmi. Žiadne nové nemám.

alex864

Vyberanie nebolí, opichnúť, vyberú, zašíjú pár štichmi.. hotovo. Ale podľa mňa to postráda význam, lebo čím viac si ich dáš vybrať, tým viac sa ti urobí... s mojej skúsenosti určite, a potvrdili mi to aj viacerý známy.

mirka352065

Mama mi oznámila, že by som si mala dať vybrať znamienko z pupka, je to cca 1cm veľké, ale bojím sa, že to bude bolieť a dostanem rakovinu. poradte mi prosím :)

JúliaK

K tejto téme by som sa chcela spýtať aj ja ..keďže mám materské znamienko na nohe asi tak 1 cm chcela by som si ho dať odstrániť nejakým najmenej bolestivým spôsobom..poradíte mi??
Ešte bolí to??Jazva by mi zostala??

majkaaa

Nemáš sa čoho báť,mne robili tri,z toho jedno veľké,trvalo to necelých 20 minút,injekcia je trochu nepríjemná,ale ako každá injekcia,nič viac necítiš.

Miaaa

Sylvia kam ideš na plastiku? Do ružinova? Ja by som tiež potrebovala ale neviem či tam taku maličkosť ako je odstranenie 0,5 cm znamienka robia.

ojka

ked ti pichnu injekciu, tak nebudeš citit vobec nič (; no a počet stehov zavisí od toho aká velká bude ranka, podla toho znamienka (: