Cena zubneho implantatu

Príspevok v téme: Cena zubneho implantatu
Hnedoocka30

Uz dlhsiu dobu zijem v zahranici, takze nemam ponatie ako sa pohybuju ceny u zubarov na Svk. Rada by som si dala urobit jeden zub, ktory mi chyba a tak zvazujem, kde to bude vyhodnejsie. Ci v Usa, kde ma to bude s poistkou stat cca 1200$, alebo na SVK. Neviete mi niekdo povedat kolko to cca stoji bez poisky?

Said1908

Btw tie implantaty to je nejaky dlhodoby proces ? musite cakat kym sa to zahoji a chodit bez zubu alebo ako to funguje ? 6 mesiacov chodit zubaty to neni zrovna nic moc :D

Hnedoocka30

Ja potrebujem len jeden, pretoze na tom mieste mi uz aj tak ten zub chyba. No a tak hladam ten lacnejsi sposob.Pride mi nechutne drahe, co si tuna dentisti pytaju za ich robotu a vsetko okolo toho. Ale doma to asi tiez lacnejsie nebude.

katkakm

Moja svokra si dala urobiť takéto zuby,neviem presne koľko,stálo ju to 150 000 Sk asi pred dva a pol rokmi.Teraz ale tvrdí,že viac by už tú strašnú bolesť nepodstúpila,chodila cca 6-9 mes. bez zubov,kým sa jej tieimplantáty v ďasne zahojili, až potom jej našroubovali zuby.Možno dnes to robia rýchlejšie a určite aj kvalitnejšie, keď nabrali skúsenosti.