namiesto lasky sex...zazil to niekto??

Príspevok v téme: namiesto lasky sex...zazil to niekto??
sklamanaa

moj problem suvisi s tym,ze som mala dlhy vztah, ktory trval 7 rokov. zazila som v nom vela zleho,fakt som si dost vytrpela. ako som ostala sama, nejak som si povedala,ze city uz pojdu bokom a tak s chalanmi len spavam a nechcem ziadne city. vlastne im to aj na rovinu poviem,ze som sklamana,tak oni to asi tiez tak beru,ze okrem toho ine so mnou nechcu mat.. zazil to uz niekto? co ak uz nikdy lasku nezazijem?

kafe

Sa mi páči, že to nechávaš plynúť... tak teda nech to zlé čo si prežila čím skôr prekryjú príjemné spomienky.

sklamanaa

Funny suny, uz som to niekolkokrat spominala, su len dvaja a poznam ich! jeden je ku mne citlivy strasne,pekne sa vieme aj porozpravat.ten druhy je starsi odo mna,ale mame spolu neskutocny sex, vazne uplne fantasticky,normalne az nechapeme.
predtym som mala vztah,ale sex som uz nechcela,kvoli tym trapeniam som sa nejak zablkovovala a teraz som zistila,ze je to uzasne,ak si dvaja v tom sadnu,taky pocit som asi ani nezazila.
takto mi to teraz vyhovuje,tesim sa,ked sa mame stretnut,ale keby som mala vztah,zas by ma niekto stale obmedzoval a vobec sa este necitim na nic take. necham to vsetko plynut a ked sa konecne spamätam z hrozy, ktore som si prezila, tak dufam,ze nejake city ku mne opät zablludia.ale dufam, ze to uz bude potom spravny clovek.

kafe

Suhlasím do bodky s doubledogom.
Citom nerozkážeš a skôr či neskôr sa namotáš. Samozrejme, že takto cez písmenká vôbec netuším, čo si za človeka, ale podľa mňa nie si ten typ, čo dokáže oddeliť sex od citov.
Takto namiesto fyzického týrania si prejdeš zase psychickým trápením - z blata do kaluže. Dávaj pozor dievča.

Kiež by som sa mýlila :) prajem ti, aby si si sex užívala so všetkým čo ktomu patrí - aj s láskou a vzťahom.

sway

Ak ta chlap tak zranil,je pre mna nepochopitelne,ze chces od nich sex:-)
Ja na tvojom mieste by som sa skor zamerala nato ako z nich vytiahnut peniaze - to by bolo aspon zabavne a urcite by im to nerobilo dobre:-)
Inak lasku este stretnes - to je jasne,len takato vec sa bohuzial neda naplanovat.

FunnySunny

sklamanaa podla mna by si si mala uvedomit a porozmyslat naco vlastne s tymi chlapmi sexujes. potrebujes si nieco dokazat? ze si krasna a pritazliva? ze ta chlapi chcu stale aj ked ste sa s byvalym rozisli? chces sa takto chlapom pomstit? alebo proste naco to robis? pre mna za mna nech si kazdy robi co chce, ale davaj si velky pozor aby si nestratila svoju hodnotu a neponizuj samu seba, rovnica cim viac chlapov tym lepsie rozhodne neplati, prave naopak podla mna

doubledog

jasne, ze este zazijes lasku
preco by si nemala?
to zalezi len od teba, ci budes dostatocne otvorena.
a ten sex ti moze pomoct sa ukludnit.
jedine co podla mna robis zle, je to, ze si hovoris, ze city pojdu bokom.
to je chyba, city bokom nepojdu, ty city velmi silne potrebujes.
tak neklam samu seba.

uhlie

Zavisi od toho, co chces ty. Ak chces len sex, tak je to potom pre teba to najlepsie. Ak ho nechces, tak to nie je pre teba to najlepsie. Neviem, co chces teda poradit, ale ak nevies co chces ty, tak to nevieme asi ani my.

be be

no ja ta uplne chapem...mam podobnu skusenost, akurat, ze ja som nebola ta osoba, co nechcela vztah (som bola este mladucka a nevedela som vobec, co chcem)...ale moj partner bol po rozchode po dlhorocnom vztahu a nechcel ziaden vztah.a ja, ze dobre:) no samozrejme to neslo podla plánu a ja som sa zaľúbila, napokon som s nim prestala spavat, lebo mi to nerobila dobre...ale mali sme v pohode vztah, respektovali sme sa, vzdy bol na mna nezny a uprimny...no ale k podstate, prestali sme teda spolu spavat, ale boli sme v takom priatelskom kontakte, presli dva roky a ked som si uz myslela, ze je mi to jedno, povedal mi, ze ma miluje:) mne doslo, ze ho tiez este furt milujem a tak:)
stastny koniec (zatial)
tym chcem povedat len dve veci - ze je zradné s niekym spavat "len tak" a ze veci prebolia, za rok, dva, tri...uvidis:)
vela stastia!