Nenavidim PMS !!!!!!!!!!!!!!!!!

Príspevok v téme: Nenavidim PMS !!!!!!!!!!!!!!!!!
TIINA302

Posledne asi 3 mesiace je to u mna cista hroza ked mam mat svoje dni . Sustavna chut na sladke (dokazem na posedenie zjest aj dve cokolady!!!!!! ) za tym hned nieco slane a potom znova sladkee... Na tvari sa mi vyhodia tvrde cervene vyrazky ktore nejdu odstranit ani ziadnymi liecivymi vodickami ani nicim prekryt ... Neznasam to :(( Citim sa tlsta , skareda.... A to mam 19 rokov :( Vtedy ani nerada chodim medzi ludi najradsej som doma zavreta v teplakoch .. Lenze do skoly musim :/ V lete je to ok ale co sa deje posledne mesiace je hnus. Nechcem to :( Ale ked mojmu telu nedam co pyta , cize sladkee a jedlo ... Tak som hnusna , nervozna a podrazdena... Kto toto vymyslel ????? Som na nervy....

Tessy06

Tina, pomôcť ti môže predpísanie antikoncepcie, alebo ak nechceš chémiu, tak ja napr. si dávam Gynex, niektoré baby odporúčajú Wild yam.

Denz, pms spôsobujú hromonálne zmeny, tie ešte nikto pevnou vôľou neovplyvnil.

endi

To bude zmenou obdobia, z teplej jesene do zimy... Poznam to, doteraz ok, a posledne dva mesiace precitlivelost, za vsetko plač, krce a bolestive akne uz tyzden dopredu, chut na sladke (ano, cokolada na posedenie, presne) alebo aj slane, vselico mozne, najlpesie dokopy... nervozita. Treba to len prezit, co uz :) Snazim sa vtedy najma, aby si to neodniesol niekto, kto za to nemoze a z nervozity sa vyzurim osamote :)