Gastrolog?? poradte pls ;(

datelinka

gastrolog? to znie ako astrolog :-))) asi sa bavime o gastroenterologovi.
nerozumiem, preco ti prekaza vyzliekanie. vsak tam nejdes na prehliadku krasy, ale na vysetrenie. lekari na pacientov nepozeraju ako na nahe tela, ale na organizmus, ktory treba liecit.
lekar rozhodne, ake vysetrenia mu pomozu k urceniu diagnozy, mozno to bude USG, RTG, alebo endoskopicke vysetrenie. v tvojom pripade to bude najskor rektoskopia.

j

ved tu uz mas napisane, uplne presne ti asi nikto nepovie, to zavisi od konkretneho lekara, ale nicoho sa neboj, len pekne chod a nech uz to mas za sebou :) a hlavne nech to dobre dopadne :)

j

a naco to potrebujes vediet tak presne? ked mas krv v stolici tak hlavne mysli na zdravie a bez k doktorovi a nespekuluj co presne bude robit, hlavne nech sa das doporiadku :)

joni_

aha, tak ked ti nepovedali dopredu na ake vysetrenie sa mas pripravit, tak ako som pisala, pravdepodobne len prehmata brucho a povypytuje sa a potom ti bud napise lieky alebo este nariadi nejake vysetrenia, ved uvidis

joni_

zavisi kvoli comu tam ides, pravdepodobne si len vyhrnies tricko a prehmata ti brucho a povypytuje sa, teda ak uz nemas ist na nejake konkretne vysetrenie, sondu alebo tak