Ako to chodi u gynekologa?

macka26

tak nic smiesne na tvojom prispevku som nevidela a myslim , ze ani nikto kto sa ti vyjadril. je to normalna vec, a priznajme si, kazdy ma obavy z toho ist ku gynekologovi prvy krat... drzim palce

julecka124

Velmi pekne vam dakujem za rady aj za to, ze ste si nerobili srandy z mojho prispevku, ako to u niektorych byva. Dakujem, fakt ste mi pomohli.

akinom007

nijak to nemusis pomenovat...
ja sa tomu vzdy nejak vyhnem:)
vyzlecies sa v kabinke alebo az zavesom zalezi ako to ma zariadene tvoj gyn. na kozu ides v ponozkach alebo bosa je to an tebe.

macka26

ja si skor myslim, ze to bolo myslene tak ze menstruaciu nema slecna vobec.

aj ked nemas, ku gynekologovi na prehliadku mozes ist....a detailnejsie opisane ako to tam chodi mas v prispevku podomnou...

bazalka

Ku gynekológovi sa nechodí s menštruáciou. S menzesom tam môžeš ísť, iba ak máš hrozné bolesti a tak podobne. Inak radšej počka, kým ti skončí menzes. Si vieš predstaviť, ako sa ti tam bude pozerať, keď budeš krvácať??? V kabínke sa vyzlečieš od pása dole, dáš si sukňu, alebo dlhé tričko. Na vyšetrenie na kozu ideš bosá, alebo si môžeš nechať ponožky. On sa ťa najskôr popýta, kedy si mala poslednú menštruáciu, koľko trvala a tak podobne. Opýta sa ťa na ťažkosti, tak mu povieš, čo ťa trápi. Nie je to žiadna hanba, on tam má takých ako ty celé zástupy. Možno pre teba je to trápne, ale pre neho určite nie!!! Tak držím palce.