Cirhóza pečene

Táto diskusia patrí k článku: Cirhóza pečene
Cirhóza pečene

Cirhóza predstavuje difúzny proces charakterizovaný fibrózou (tkanivo náhradné, obsiahnuté tiež v jazvách, menejcenné, neschopné plniť funkciu pôvodného pečeňového tkaniva).

borka8715

Na pecen je najlepsi kvalitny drveny pestrec, idem si ho objednať aj ja od VasBylikar. Mali sme ho už minulý rok a naozaj sa to nedá porovnať. Prave sme si kúpili ten lacný z (radsej nebudem menovat) a už sme ho aj poslali nazad,bo keď sme videli tie kusy v tom saciku bolo mi zle a to sme ho ani neochutnali ? Na zdraví sa šetriť neoplatí. Veď čo máme cennejšie ako vlastné zdravie? Radšej sa uskromním inde.

S.Karenci

Ja užívam pestrec a kmín na - Odkaz bol odstránený - to funguje,je to neskutočné.Nikdy by som nepovedal,že bylinky sú na to také účinné.

RNG

Ucinna latka v pestrci/sylibum marianum, je sylimarin. Protkol dr Berksona
sylimarin 900 mg
ALA 600 mg
Selen 400 mikrogramov
pomaha ciastocne odtucnit pecen, regenerovat hepatalne bunky a je ucinny aj na rozne zamorenia, otravy a tiez hepC.
Ale na zrychlenie odtucnovasnia pecene treba brat najma lecitin( viackrat do tyzdna polievckovu lyzicu) a calcium D-glucarate(2 x 500 mg).
Tuk v peceni sa tvori z prebytocnych cukrov a bielych muk, najhorsie su vysoke davky fruktozy, co sa na 95% zadrzia v peceni a menia na tuky.

zdravapecen

Pestrec mariánsky a čierny kmín je veľmi vhodný na liečbu,ale i prevenciu
proti vírusu hepatitídy typu C proti ktorému neexistuje očkovanie.
„Infekcia prebieha spravidla ako chronický zápal pečene, ktorý vyústi do cirhózy pečene s komplikáciami.
V skorých fázach začne pečeň tukovatieť, opakované zápaly pečene a choroba pokračujú do cirhózy pečene a jej komplikácií. Ak sa k akejkoľvek chorobe pečene pridá alkohol,drogy,lieky, urýchli ju, zhorší prognózu, stúpa napríklad výskyt rakoviny. Pestrec mariánsky a Egyptský čierny kmín sú overené prírodné liečivé byliny už 2000 rokov. Pozrite zdravapecen.sk sú tam informácie,ktoré sa oplatí vedieť.
Veľmi dobre a komplexne sa tieto dary zeme dopĺňajú a pomáhajú ľudom s problémovými ochoreniami pečene.Zdravá pečeň=život bez liekov a zdravotných problémov.