Steatóza pečene (Stukovatenie pečene)

borka8715

Na tucnu pecen je v ramci regenreacie aj prevencie vyborny kvalitny pestrec. Ale pozor, nie tie lacne kopie. My objednavame cela rodinka na vasbylinkar uz niekolko rokov. Objednavam tam aj rodicom a svokrovcom, co su uz dochodci. Skusali sme predtym aj roznych inych vyrobcov, aj lacnejsie alternativy, ved kto by nechcel usetrit, ze?Ale ten rozdiel je tam poznat, a to hlavne v ucinkoch. Tie lacne pestreci su hlavne z polska a ukrajiny, je tam o dost nemej tej ucinnej latky silymarinu, niekde som si dokonca odlomila aj zo zuba, lebo tam bol kusok zeminy a kamienky.
Ja som nazoru, ze so svojim zdravim radsej nebude spekulovat a doprajem sebe a svojej rodinke to najlepsie, co je v mojich silach. Prajem vsetkym vela zdravia v tejto tazkej dobe!

Gelko

Odpoveď pre anonym_7597

Nie v tabletkách,semeno kmínu celé,tak ako ho pozberajú.Kúpil som ho cez internet elektronickom obchode na zdravapecen.sk 270 g celé semeno. Je tu na zdraví aj reklama.Alebo si daj do google. Môžeš si ho pomlieť,alebo celé.Ja ho beriem v celosti.Je to veľké asi ako mak.Majú tam aj pestrec,ale ten nemel,ten je už pripravený na užitie.Ja som z toho robil čaj,čo bola chyba.Informácie tam nájdeš všetky,naštuduj to možno sa ti hodia.

RNG

Cierny kmin(nigella sativa je zvany na Slovensku aj cernucha, a je to liecive semeno pouzivane od pradavna, viac pozri nan v trochu prilis optimistickom
www.greenmedinfo.com
Ale definitivne je to na vselico liecive.

Gelko

Ja som postupoval podla zdravej pečeni a riešil som problém niekoľkých rokov zlej životosprávy.Užíval som prírodné bylinky,neupravené,bez konzervácii a rôznych stabilizátorov a je to vidieť,že to funguje.Na webe som si naštudoval článok ktorý mal názov,Lieky neliečia a to ma na koplo. Na tomto fóre som niekde v príspevkoch našiel vetu,že ak sa dopracujete k zdravej pečeni,váš život sa zmení k nepoznaniu.Bol to príspevok z minulého roka a to bol moment čo ma našiel.
Pozrel som sa na problém a neťahal som do toho vedu.

RNG

Cistenie pecene je dobre robit protokolom dr Berksona, odtucnovanie lecitinom, lipazou a calcium D-glucarate.
Samozrejme je pri tom potrebne brat hromadu mikrovlaknin, lebo zlc treba z tela vyniest a v nej su tie rozne toxiny, tuky a cholesteroly. Inac ked sa nenasiakne do mikrovlaknin, tak sa zlc aj s tym co obsahuje reabsorbuje/vstreba spat do krvi v crevach

Gelko

Je to dôsledok poškodenia pečene-filtra v pečeni a následné stukovatenie-upchatie pečene tukmi.
Treba detoxikovať pečeň ca päť až sedem týždňov,podla stavu poškodenia a dva až tri mesiace regenerovať pečeň a podporiť tvorbu nových pečeňových buniek. Je dobré užívať pestrec a čierny kmín.Vzájomne sa dopĺňajú a dokážu spolu detoxikovať a regenerovať pečeň,očistiť črevný trakt,zbaviť ho nežiadúcich baktérií,zveladiť imunitný systém,dať do poriadku krvný obraz a tým aj celý organizmus.Viem čo píšem,mám to za sebou.
Doporučujem,je to hlavne bez vedľajších účinkov a do tela dodáte látky,ktoré vám chýbajú.Pred rokom som tiež myslel,že niektoré informácie týkajúce sa pestreca a kmínu sú prehnané.Ale nie sú.