Úzkosť - Generalizovaná úzkostná porucha

Táto diskusia patrí k článku: Úzkosť - Generalizovaná úzkostná porucha
Úzkosť - Generalizovaná úzkostná porucha

Generalizovaná úzkostná porucha sa prejavuje dlhodobým telesným napätím a obavami (starosťami). Generalizovaná úzkostná porucha sa môže v prípade potreby lieči antidepresívami a psychoterapiou.

svedavlebaa

Antidepresíva bez predpisu - tonzes.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto.

MLB

Väčšinou bývajú príčinou úzkostnej poruchy a záchvatov paniky problémy s chrbticou, hlavne s krčnou chrbticou. Krčná chrbtica môže spôsobiť strašné psychické stavy. Nutná je náprava atlasu- Atlasprofilax, SM cvičenie, fyzioterapia, zmena životosprávy, zmena stravy, vitamíny B,C,D, bylinné čaje určené špeciálne na chrbticu. Liečenie zápalov chrbtice-vŕba biela. Operácia väčšinou invalidizuje.
Pri záchvatoch paniky najrýchlejšie pomáha Chmeľ- šištice-ako čaj, alebo kapsle, valeriána, šafran, zmesy ďalších bylín.

www.masaznaterapia.sk

Zuzka8

Pekne zpoznámkované.
Chcela som ešte napísať, že ak človek má dg. úzkostná porucha, nemal by sa tomu poddávať. Mám úzkostnú poruchu a podriadiť tomu svoju ceľkovú vôľu, nakoľko sa s ňou dá bojovať v ISTOM rozmedzí, len treba múdro.