Plastická operácia nosa - rinoplastika

Táto diskusia patrí k článku: Plastická operácia nosa - rinoplastika
Plastická operácia nosa - rinoplastika

Operačná úprava tvaru nosa (rinoplastika) je operácia, ktorá koriguje deformity nosa (vrodené alebo získané úrazom), alebo vytvára jemné zmeny za účelom estetických úprav – v drvivej väčšine ide o zjemnenie kontúr nosa, zúženie špičky nosa, odstránenie hrboľa na koreni nosa a samozrejme kombinácia týchto úprav.

kiwi

Ahoj Serena 333,

chcela by som Ťa poprosiť o bližšie informácie o rhinoplastike u Dr. Tomáša Doležala. Si spokojná s výsledkom? Ako to všetko prebiehalo? Mala si veľké bolesti? Ako dlho si čakala na termín? Čo ti presnejšie robil? Aj tvrdú aj mäkkú časť, aj sekal? Napíš prosím všetko, čo Ťa napadne. Už 5 rokov sa na to odhodlávam...Ďakujem.

LUCIA.LULU

aj ja som bola u červena a najprv to bolo v poriadku, no časom po 6 rokoch mam zase otrasny nos, špička mi ušla do boku, narastol mi zas, zase sa mi robí hrbol, nos je široký, akože nechápem..
pritom som dodržiavala všetko, ako mi povedal..

Serena333

Ahojte,
Ja som po velmi dlhom vahani podstupila plasticku operaciu nosa, pred par dnami v prahe, u mdr. Tomasa Dolezla. Vyborny chirurg, vysvetli, povie, upokoji ked treba. Len mam jednu otazocku.Neviem ci to tak mam iba ja alebo to mal este niekto, ale nos ma pod sadrou stale tlaci, sem tam aj trosicku pobolieva, ale nie je to nic strasne. Ma tiez niekto takuto skusenost? Predsa len nechcem doktorovi stale vyvolavat a robit paniku.
Dakujem za odpoved.

stratena24

Prosim Vas kto ma skusenost s reoperaciou nosa vyuzitjm stepov nosa na vytvarovanie spicky nosa?Bola som na operacii u Cervena,nielenze ma nepocuval ake osm mala podmienky a co urcite.nechcem ale este si dovolil urobit nieco na com sme sa nedohodli a ani ma neupozornil na podla neho lepsi sposob ktory som mu neodobrila.Tak teraz je to tak,ze len odratavam cas do najblizsej moznej reoperacie,setrim opat peniaze a budem dufat,ze mi ho niekto opravi,lebo co urobil on na mojej tvari je neúnosné.O mojej psychike asi nemusim pisat,ten kto prezil vie..Otras!!!!a ze aky vychyreny chirurg...Zaplatim si za mesiac najvacsiu chybu v zivote,stratu sebavedomia a miliardy slz,kopu hadok....Mate.neake rady ku komu ist,ako tato operacia prebieha a po akom case je mozne ju podstupit? Viaceri doktori sa byjadrili ze ten pol rok najskor (mam za sebou 3 mesiace s odretymi usami za sebou) ale su aj taki ktori by skor ako o rok do toho neisli..Neviem si predstavit cakat pol roka a uz vobec nie rok..Dakujem velmi pekne