Zubný strojček

Táto diskusia patrí k článku: Zubný strojček
Zubný strojček

Mať krásne, zdravé a rovné zuby je dnes snom takmer každého človeka. Krivé zuby sa proste „nenosia“. Pacienti prichádzajú do ordinácie so žiadosťou o estetickú úpravu pomocou zubného strojčeka, ktorá po úspešnej liečbe iste zvýši sebavedomie a zaistí ľahšie zaradenie do spoločnosti.

Meno Nepoctatne

Dobry den, chcela som sa spýtať,moja dcéra mala vyberatelny strojček ale nešli sme na kontrolu . Po pól roku sme sa rozhodli ,že dcére dáme fixný strojček.Ale sme sa dozvedeli, ze to už poisťovňa nebude hradiť , že už nemá na to nárok . Ze celé ošetrenie si musíme hradiť sami .Je to prosim pravda ? Dakujem za odpoved.

onde

Mám takúto otázku: Ak by som začal zo strojčekom na Slovensku a dajme tomu že o pol roka by som išiel do zahraničia v rámci európskej únie mohol by som pokračovať v liečbe tam ? či by mi museli vybrať strojček na Slovensku a v zahraničí by som začal úplne od začiatku myslím tak že otlačky a pod.?

Šobi

Prosím pomôžte mi ďasno mi začalo zarastať korunku na stoličke kde sa dáva drôt ako to mám čistiť aby sa mi to odstránilo alebo mi to budú musieť rezať?

Angie & Shagya

A nemám to odstiknut?
Pretože ono sa mi to odlepilo ale stále mi to drzí na tom drôte takze cítim ako sa mi to v ústach pohybuje
Alebo nepredávajú niekde lepidlo ktorým by som to zalepila?

Angie & Shagya

Dobrý deň
Dnes mám prvý krát strojček a už sa mi odlepili 2 bloky -neviem ako sa to vola
Čo mám robit?
K zubarke mám ist až o mesiac