HAIRPLUS – veľký test dlhých mihalníc

Táto diskusia patrí k článku: HAIRPLUS – veľký test dlhých mihalníc
HAIRPLUS – veľký test dlhých mihalníc

Nejedna žena túži po zvodnom pohľade, ku ktorému neodmysliteľne patria krásne husté riasy. Nie každú nás však príroda nimi obdarila. A preto sme mnohokrát ochotné podstúpiť všeličo, len aby sme sa k ideálu priblížili. Farbíme ich, natáčame, nalepujeme si atrapy a podstupujeme rôzne procedúry. Nehovoriac o tom, koľko peňazí to všetko stojí.

Kotika

najlepšie je mat prirodzene mihalnice a na tie použivat kvalitnu špiralu. Velmi dobra je tato. Mam citlive oči je pre mna najlepšia na svete -odkaz odstránený-

Hena3571

Podla fotografii pred a po, mne sa zda, ze len u jednej slecny je viditelny vysledok. Cena je dost prehnana. Mnohych to zrejme odradi od skusania. Ricinovy olej je dostupnejsi cenovo a prirordny produkt.

Judit32

Ahojte dievčatá,predam za 60€ hair plus na rast mihalníc a obočia,použila som iba dvakrát..kupované vo fann parfumérii pred týždňom,mne bohužial nerobí dobre:( kto by mal záujem neváhajte kontaktovať

Maeska

Haiplus na rast mihalnic..je úúúžasný úúúžasný a ešte raz úžasný produkt...na to aky to ma vysledok,cena je výborna..

Simonetta589

Nie nie, nieje to odrb. Naozaj to funguje. Ale Hairplus je dosť drahé, tak radšej používam toto: www.gigalash.sk je to o viac ako polovičku lacnejšie a výsledky tiež brutal.

majka8

Podla mna je to jediny vyrobok, ktory funguje a ziadne ine nefunguju ako tento. Aj ked je cena vyssia, ale oplati sa to. Mam vyskusane aj ine produkty tohto typu, ale ziaden vysledok. Hairplus je proste TOP!!!Odporucam :)

Mima85

3D mihalnice som mala celych 5 rokov bez prestavky az som si povedala stacilo!!Kupila som si hairplus po odporucani kamaratky.Serum pouzivam uz treti mesiac a som spokojna!!Moje mihalnice su dlhsie(nie az tak moc vyrazne ale nato ze som tak dlhy cas mala umele som spokojna)su hrubsie a ked ich namalujem waw.Serum budem nadalej pouzivat,vrelo odporucam baby

Cica

Odporucam, je to skutocne fajn. Drahe, ale ucinne Ja som nikdy nevrila takymto veciam, ale skutocne to funguje. Budete prekvapeni!