Nebojte sa odhaliť v sandáloch svoje nôžky. Takto ich budete mať dokonalé!

Claire44

@anabela89 skus sa pozriet na www.modnehity.sk je tazko takto nieco odporucat, neveim aky mas vkus a tak ale na tej stranke je kopa clankov aj o tej teme ze "letne topanky" :)

kaya 55

Jednoznačne samozlupovacie ponožky. Sú hitom tohto leta. Ja som ich vyskúšala a nebudem nič iné praktikovať. Nohy sú po aplikácii veľmi pekné a táto pedikúra aj veľmi dlho vydrží. Odporúčam!!!! Mám rada aj na nehty ošetrujúce výrobky od Victorie beauty. Majú asi 15 výrobkov na ošetrenie a za veľmi dobré ceny!!!

571487845

Niekedy je to už trápne, ako sa ľudia smejú s tých, čo nosia ponožky v sandáloch. Veď je to predsa každého vec ako sa oblieka a obúva a podľa mňa to vôbec nevyzerá divne, úplne normálne to vyzerá. No dobre to že si niekto obuje ponožky do žabiek, to je už zvláštne, ale ponožky v sandáloch, crosskách alebo v niečom podobnom je úplne normálna vec. Veď predsa crossky sú viac-menej uzavretá obuv a v týchto horúčavách nie je vôbec zdravé nosiť uzavretú obuv na boso, myslím, že každý vie čo to obnáša... Toť môj názor :) mier