Leto je i časom zranení a úrazov. Čo by mala vaša lekárnička určite obsahovať?

Táto diskusia patrí k článku: Leto je i časom zranení a úrazov. Čo by mala vaša lekárnička určite obsahovať?
Leto je i časom zranení a úrazov. Čo by mala vaša lekárnička určite obsahovať?

Leto plné aktivít je tu. A s ním aj pády, zranenia či úrazy. Bohužiaľ, aj tie patria k tomuto ročnému obdobiu. No ak máte domácu lekárničku vybavenú tými správnymi produktami, niečo takéto vás nezaskočí.

Lindul

ja som tiež za prevenciu, nehovorim ze mam doma celú lekárnicku, ale aspon tie veci co najviac potrebujeme (a ako naschvál ked nezoberiem, tak potrebujeme najviac) a to paralen, detol, enterol, fenistil, bepanthen care, sterimar, nasivin

julinka47778

ja v lekarnicke ci uz v lete ci v zime na dovolenky nosim len zopar nevyhnutych veci: nurofen proti horucke, bepanthen care - mast na vsetko:)nejaky sprej na odreniny a dezinfekciu ruk.

gastanko2016

ja mám v takýchto prípadoch po ruke detol na dezinfekciu rán, čisté gázičky a bepanthen care mastičku na popáleniny, potničky a zapareniny.

stastnablcha

celkom sa bojim spalenia deti, tak to berem ze prevencia je najlepsia. a tyka sa to vsetkeho. Ale vzdy pred dovolenkou zbehnem do dr.max lekarne, necham si spravit "dovolenkovy balicek" kde mame vsetko co by sme eventualne mohli potrebovat. vrelo odporucam