Späť do sekcie Recepty

Grilovaná ryba v alobale

Grilovaná ryba v alobale

Potrebujeme:

  • ryby (vypitvané, s kozou, môžu byt bez hláv, napríklad pstruhy)
  • grilovacie korenie na ryby (nemusí byť)
  • slanina (nemusí byť)
  • morská soľ
  • mleté čierne korenie
  • cesnak
  • cibuľa (lepšia je biela alebo červená než žltá)
  • zemiaky nakrájané na plátky (nové zemiaky môžu byť aj so šupkou)
  • maslo alebo olej
  • alobal

Postup:

Do namasteného alobalu naskladáme na plátky nakrájané zemiaky, okoreníme, okoreníme, dáme na ne plátky cibule, cesnaku, (slaniny) a rybu, ktorú tiež okoreníme a okoreníme. Na vrch naukladáme kúsky masla alebo pokvapkám olejom, uzavrieme, poprípade zabalíme ešte do jedného alobalu a dáme na gril. vyberieme asi po polhodine alebo neskôr.

Podávame s chlebom alebo ničím.

Autor:externý čitateľ

Autor článku nie je lekársky, alebo zdravotnícky školený odborník.
Uverejnené:23.07.2009
Posledná úprava:04.02.2013
Späť do sekcie Recepty
^ Späť na vrch