NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO

Príspevok v téme: NAJLEPSI RECEPT A PREDSA ZADARMO
damian

- Ľudské telo pozostáva z asi 75% vody (H2O) a pre svoje správne fungovanie potrebuje 2 až 2 a pol litra (dospelé osoby) čistej, neminerálnej, nebublinkovej vody denne
- Koľko čistej vody vypijete denne vy???

- Smäd je znakom už pokročilého a vážneho dehydrovania organizmu!

- Všetky iné nápoje mimo vody sú diuretiká (močopudné), ktoré dehydrujú telo

- Zvieretám dávame čistú VODU

- Kvetom a ostatným rastlinám dávame čistú VODU

- Seba (že vraj Homo sapiens) nalievame dehydrujúcimi kávami a čajmi, pliesňotvornými mliekami, alkoholom, kyselinami, konzervátmi, bielym cukrom a jedovatámi sladidlami nadopovanými nápojmi, počnúc Coca-Colou, (ne)končiac konzervovanými džúsmi

- Potom nariekame, lebo trpíme rôznymi bolesťami, žalúdočno-črevnými ťažkosťami, artridami, depresiami (a inými psychickými poruchami a tzv. stareckými chorobami), migrénami, alergiami, astmou, kožnými problémami, zničenou imunitou, zápchami, zvýšeným cholesterolom, krvným tlakom (a inými srdcovo-cievnými ochoreniami), mŕtvicami (porážkami, ak chcete), cukrovkami, poruchami správania (hlavne u detí, napr. ADHD), obezitou, hlúpo nazývanými ‘autoimúnnymi‘ ochoreniami, hormonálnymi poruchami, osteoporózou, poruchami zraku, žlčníkovými a obličkovými kameňmi a ochoreniami, plesňami (ktoré spôsobujú a podporujú mnohé iné ochorenia) v neposlednom rade rakovinami atď.

- Chronicky dehydrovanému organizmu môže trvať aj 3 mesiace, pokiaľ sa znova zavodní (samozrejme za predpokladu, že budete piť adekvátne množstvo vody), keďže vaše rokmi dehydrované bunky nie sú schopné prijímať a udržať vodu a potrebuju čas na OPRAVU.

- Váš múdry a farmaceuticky študovaný lekár sa vám pravdepodobne vysmeje, keď mu o týchto veciach poviete.

- Avšak, nesnažte sa mi nahovoriť, že po čase (alebo i veľmi rýchlo) adekvátneho prijmu vody nepocítite na sebe zmenu! (Odkedy sme ja a moja polovička začali piť vodičku, ja nemám bolesti chrba a hlavy, vidím lepšie, ziedkavo máme nádchy, moja polovička nemala už vyše roka migrény a problémy s močením a napriek tomu, že 8 rokov nemohla raňajkovať, teraz pekne papká.)

- Bežte a hneď si dajte dva poháre vody!!! Na zdravie!!!

zdroj: BADATEL.SK

damian

VTIP CI REALITA?

-------------------------------------

Milý Peter!
S radosťou Ti oznamujem, že sa narodil plod našej lásky, malý
Peter.
Žial, z dôvodu nedostatku materského mlieka som musela najať
dojku. Má kubánsky
pôvod, takže od jej mlieka koža nášho dieťaťa úplne
sčernela.
Za toto teda ja vôbec nemôžem...
Tvoja milujúca Anita

Drahá matka!
Pred chvíľou sa mi dostal do rúk list od Anity, v ktorom mi
oznamuje,
že sa nám narodil synček. Nakoľko nemá dostatok materského
mlieka, je
odkázaná na pomoc dojky, ktorá je 'farebná' a od jej mlieka sa
takmer
načierno zafarbila aj pokožka Tvojho vnúčika, začo teda moja
drahá
vôbec
nemôže. Dúfam, že sa spolu s nami tešíš.
Objíma Ťa Tvoj syn, Peter.

Môj drahý syn!
Pri Tvojom narodení som dopadla presne tak isto, ako teraz Tvoja
Anita. Stratila som mlieko, preto som Ťa musela nadájať kravským
mliekom. Zrejme preto sa z Teba stal taký vôl ... Začo teda ja
vôbec
nemôžem.
Bozkáva Ťa Tvoja matka

[zruseny12]

damian,mne sa osvedcilo pit vodu a som rada,ze som ju zacala pit pravidelne,kazdu hodinu....nedavno som bola na ultrazvuku gastro a mala som dobre hydratovane vnutornosti....takze sa oplati pit voda...odporucam to kazdemu...a aj vydno to vobec celkovo na mne,ze pijem vodu...

damian

Moja najoslednejsia skusenost zvodou bola dnes rano o 5.30, ked sa pacient zobudil na akutne zaludocne krce. Poprosil som ho, aby len vypil dva pohare teplej vody. Vypil ich. Bolesti postupne prestali do 5-10 minut. Takze tak.

damian

VIDELI STE TU SPRAVU O MLIEKU NA HLAVNEJ STRANKE??? ANI ZMIENKA O ZDRAVI 0 LEN PODPORA POLNOHOSPODARSTVA A VIDIEKA. A LUDIA NECH LEN "DOCHNU", PREPACTE ZA VYRAZ, ALE TOTO SI O NAS TAM HORE MYSLIA!!! MAJU NAS ZA ZVIERATA.

RNG

Co ma najviac prekvapilo, ze nedostatocne pitie zmensuje thymus(brzlik, to som si musel vyhladat v slovniku...).
Funkcie tymusu na dospievanie(dovyvinutie) T lymfocytov, bielych krviniek je jedna z velmi dolezitych funkcii v obrane tela.

rada

ja pijem tiez najradsej iba vodu,dzusy,vselijake sladene bublinkove napoje mi nechutia.Za posledny rok som si dala asi 7 vodovych dni,tzn. cely den som pila iba vodu. Je ale pravda,ze clovek musi obmedzit aj niektore jedla,lebo su skodlive,ale co uz dnes nie je skodlive,aj ta voda uz nie je,ako niekedy.

damian

A tak, odpoved je, ze ANO, vacsina, ak nie vsetky (to zalezi na individualnom pristupe pacienta) astmy a alergie by adekvatnym hydrovanim organizmu pominuli. Ja osobne takych ludi poznam.

damian

No Majka, to je vyborny clanok!!!

Presne tak, aj najvacsi vyskumnik vody a tela cloveka Dr Batmangjelid (ziak Lmelinga), davno tvrdil, ze chronicke dehydrovanie je hlavnym povodcom okrem mnohych inych ochoreni aj alergii a astmy. A ako to funguje?

HISTAMIN je neurotransmitter, ktory zohrava dolezitu ulohu pri aktivacii systemov ktore vyzaduju prijem vody ak je detektovane dehydrovanie. Funkcie v tele, na ktore su spotrebovane velke mnozstva vody su blokovane, kedze to malo vody, ktore sa v tele nachadza je spotrebovane len na na zivotne funkcie. A preto napriklad bronchialne trubice su oberane o vodu a su potom zuzene a voda z nich je pouzita na dolezitejsiu funkciu – na fungovanie pluc. Navyse, ak je telo dehydrovane, telo pouziva a vytahuje vodu aj z hrobeho creva plneho fekalneho materialu a tak sa toxiny dostavaju do tela, co len sposobuje a podporuje alergie. Ortodoxna medicina, je zname, ze o tomto vstahu medzi histaminom, astmami, alergiami a dehydrovanim urcite vie, ved na ulavu pouzivaju prave ANTIHISTAMINOVE LIEKY. Antihistaminikami sa UMELO vypne pocit smadu, avsak chorobotvorne dehydrovanie pokracuje a pokracuje. A stacilo by tolko malo – pit vodu, najlepsie obohatenu o mineralne soli 9napr himalajska sol), ale ulava prichadza aj pri piti vody bez soli.