Autoimunne choroby

Príspevok v téme: Autoimunne choroby
RNG

Je mnozstvo chorob, ktore lekari nazyvaju autoimunne a pripisuju ich nespravnej reakcii organizmu, ktory bez priciny sam seba nici.
Urcita cast lekarov vyskumnikov tuto teoriu zavrhuje, lebo sa nazdavaju, ze je to sposobene patogenmi, ktore su dodnes neobjavene alebo poddiagnozovane.
Medzi tieto choroby partiaMS(SM), lupus,ALS, Lu Garrick decease,Reumatoid artritis, Alzheimer decease a ine
Medzi zname patogeny, kde je silne,casto uz dokazane spojenie s tymito chorobami je Boreliozy, chlamidie a mykoplazmy.A rozne virusy, ktore sa nachadzaju v tele dnes velkej vacsiny ludi(rozne herpesy, Epstein Barr a ine)
Adresovanie tychto patogenov casto nielen zmierni ale aj zlepsi stav pacientov

RNG

AK40, chlamidie pneumoniae sa nedaju ciproflaxinom znicit, takze sa ti nic nevratilo, lebo nic neodislo.To ich , spolu s telesnou obranou len ciastocne potlaci, takze podla dnesnych nepresnych testov ta vyhlasia za vyliecenu, co samozrejme nie je pravda. Voac okolo toho najdes cez Google.sk uvedenim mojho nicku a slova chlamydie
L-thyroxin napodobnuje jeden z hormonov stitnej zlazy, T-4, tj nie je nahrada zdravej stitnej zlazy. Vymrazene vytazky zo stitnej zlazy obsahuju materialy potrebne na cinnost stitnej zlazy a zaroven aj rozne hormony, najma T-3 a T4 v prirodnom stave.
Odporucam brat merdzi 2 az 6 mg jodu denne, tj ovela viac, nez odporucena denna davka z roku 1848, lebo dnes nas o jod oberaju zamorenia chlorom, bromom a fluorom a ta povodna davka bola aj tak stanovena prinizko. S jodom treba brat aj selen, lebpo ten je potrebny na premenu T-4 na ovela aktivnejsi T-3. Doplnok selenu je od 200 do 600 mikrogramov, v zavislosti od jodu. Viac najdes cez google.sk pod mojim nickom a slovami jod, tiez stitna zlaza.

ak40

Este otazka k selenu a jodu.V akej forme to mam uzivat? V zvysenej miere potravin ktore tieto prvky obsahuju alebo napr.jod- tekvicovy olej a selen tablety?

ak40

Vdaka RNG, na tie chlamky a mycoplazmy som brala ciprofloxacin.Pila oreganovy caj.Po roku som ich mala zas a znova ta ista liecba.
Ine antibiotika nemozem, nakolko som na ne alergicka.Taktiez na nikel.
Nerozumiem- "vymnrazeny vytazok zo stitnej zlazy zvierat.".
Kde to najdem?Mam to uzivat namiesto Ltyhorxinu?
Pomoze to zaroven na panicku poruchu?
Este raz dakujem

RNG

Inac u teba podozrievam najma plesne a kvasne mikroby, co ziju v hlienovch a z hlienov a na tie atb neucinkuju, dokonca opacne, vyhubenim probiotik tieto nakazy vlastne podporia. Zacalo ti to asi alergiou na prach alebo spory(senna nadcha) do hlienov sa nastahovali kvasne a plesnove infekcie, ako napr aspergillus pneumoniae ten, pripadne aj ine ti nicia pluca, systematicky. A podporili to atb....

RNG

Lienocka 33, na fibrozu pluc je hromada pricin pozri
www.mayoclinic.org kazda z pricin sa da aspon ciastocne adresovat, okrem silikozy a azbestu.
A su na to rozne prirodne latky, od regeneratorov, cez riedenie krvi enzymami,odstranovanie nefunkcnych tkaniv enzymami, boj proti roznym nakaza, od plesni cez kvasne infekcie, viralne(tie najma tie, co nosime v tele permanentne , tozne mykoplazmy , L-formy, napr dnes coraz castejsie chlamidia pneumoniae, a aspergillus pneumoniae.
Protizapalove ulahcuju zivot ale neriesia problem. Z prirodnych, co nemaju ziadne skodlive postranne uzinky spomeniem najma curcuminoidy, boswelin a serrapeptazu, ktora zaroven riedi bezpecne krv, rozbija krvce zrazeniny , odmaskuva zamaskovane mikroby a odhlienuje.
Pomoct mozu aj niektore adaptogeny, ako napr cordyceps.

[zruseny35]

Dobrý den RNG,
rada by som sa poradila s vami o svojej diagnoze-IPF -idiopatická plucna fibroza.-mam funkčných cca 20% pluc.Lekari netušia z čoho som ju pred 9r dostala,žiadne testy na alergie mi neboli robene hoci to všetko začalo ako "senná nadcha" na ATB som bola 6 týždnov nezabrali ani jedny z 5-tich -skončila som v nemocnici,4r som bola ležiaci pacient a na kortikosteroidoch.Asi 3r som mavala astmaticke zachvaty,prežila medzičasom plucnu emboliu,( warfarín som po polroku odmietla nadalej brať).Dnes beriem prednison a imuran, neviem sa vsak "dostať dalej " aby mi bolo lepšie.Beriem C-vitamín cca 500-1000mg priebezne (sumivy)/den a občas rebríček-naposledy mi spolu s cviklou zastavil predčasnu memopauzu.Homeopatia je pre mna "kvapka mediciny v bazene " akože v jednej tobolke ,nezabrala.Pozdáva sa mi vas nazor o enzymoch .Ak mate nejaký napad čo so mnou,velmi ma poteší hocijaká pomoc od vas.Dakujem

RNG

AK40, plucne chlamidie sa nedaju len tak vyliecit a sami nikdy neodidu. Ich nasledok je okrem ineho podstatne znizenie imunity.To moze samozrejme poskodit rozne organy v tele.
Na stitnu zlazu odporucam brat jod a selen, pripadne vymnrazeny vytazok zo stitnej zlazy zvierat.

RNG

m+m, pozri na
en.wikipedia.org
kde spominaju podozrenie, ze je to vyvolane nasimi vlastnymi v tele vzdy pritomnymi virusami. Mozno je pri tom aj nieco ine, lebo zapaly nie su len tak z nicoho. Odporucam si zvysit viralnu imunitu, precistit telo enzymami a pripadne absolvovat aj protiparaziticky protokol dr Huldy Clark, najdes ho aj na Slovensku z formy Jukl.
Ale moze to byt aj vysledok cinnosti premnozenych mykoplaziem, pripadne kombinacia mykoplaziem a virusov, v kazdom preipade sa to da alternativnymi antimikrobialnymi adresovat.

RNG

Evelina, ked sa nieco da vyliecit antibiotikami, nemoze to byt autoimunita, vsakze. Mnozstvo tzv autoimunnych je teda sposobovane kombinaciou zamorenia a viacerych mikrobov.

ak40

RNG, prosim o radu.Dnes mi bola diagnostikovana chronicka najskor autoimunitna tyreoiditida, subkl.hypotyreoza.nasadeny lthyroxin.
Pred dvoma rokmi som prekonala plucnu mykoplazmu a plucne chlamydie, predchazadala tomu panicka porucha.
Mierne zyvseny cholesterol a tlak, mierne zvysena hodnota TSH viedli lekarku k odoslaniu na endokrinologiu.
Je mozne zacat nejaku celkovu liecbu na upravu tohoto stavu? Vrela vdaka