Znasilnenie - spoved

Príspevok v téme: Znasilnenie - spoved
kristinka

avojte.. tak ja vam rozpoviem co ma trapi.. ked som mala asi 17 rokov bola som v taliansku zo skoly na tzv. plaveckom vycviku.. ale to bol len kryci manever..kazdorocne sa tam chodia len decka s ucitelkami zabavit a tak..ziadne plavanie sa nekonalo.. ved to poznate.. no lenze mne sa tam stala otrasna vec..znasilnil ma tam jeden talian..bola som predtym panna..bolo to hrozne a strasne strasne to bolelo..:,(odvtedy som snivala len o tom aby som si nasla chlapca, ktoremu to budem moct vyrozpravat, ktory ma bude velmi milovat a ukaze mi ze milovanie dokaze byt aj krasne..kazdy vecer som odvtedy v postielke plakala a modlila sa.. a ked som mala 19 tak sa objavil..chodime spolu uz skoro 2 roky..studujem na VS..on je uz inzinier..pracuje, je hrozne starostlivy, straaaaasne ma zboznuje, dal by mi setko na svete a ja jemu tiez..jednoducho mi nic nechyba..problem je asi v tomto.. o 2 mesiacoch nasho chodenia sme zacali obaja tuzit po milovani..a ja som mu to cela dat.. vyspala som sa s nim bez toho aby vedel co sa mi stalo..musim povedat ze to bol hrozny zazitok..strasne ma to bolelo...:,( po case som to uz nevydrzala a setko som mu povedala..co sa mi stalo a aj to ako to hrozne bolelo ked sme sa prvykrat spolu milovali..bol z toho hrozne nestastny..to viem..ked som napriklad pri nom zaspinkala a mala som zle sny..budila som sa vydesena, tak bol pri mne a hrozne ma bozkaval a isli mu z ociek neraz aj slzy.. no tym ze som mu to povedala mi vobec neodlahlo..neviem preco..:,( za tie 2 roky sme sa spolu casto nemilovali.. mala som k tomu nechut..nevedela som preco..po case som na to znasilnenie ani nemyslela..zabudla som..samozrejme tak uplne sa to neda..no moj sexualny zivot na nezmenil..no nechcem od vas ani pocut o tom ze priatel ma na to mojom prezivani sexu vinu..ze ma byt neznejsi a podobne..pretoze uz viac neznejsi a ohladuplny ako je on nemoze byt uz nik.. je proste hrozne uzasny..nikdy nemysli pri tom na seba ale len na mna..no aj tak neprezivam pri tom taku exploziu ako to je velakrat vo filme..alebo nemozem pochopit ako moze byt niektora nymfomanka.. je mi to hrozne luto..a myslim si ze vela robi aj kondom..tento mesiac som si bola dat predpisat HAK..este len ju zacnem brat..ja sa len modlim aby sa moje prezivanie sexu zlepsilo.. a nemozem doteraz uverit tomu ze prve milovanie ma byt pre zenu to najkrajsie co zazije v zivote tak ja som to tak kruto stratila..:,(

Kaja_

Potrebujem sa iba vyrozprávat ...a nemám komu :/ Mám 13 a pred pár mesiacmi sa ma pokusil jeden chalan znasilnit ....V podsate som ho ani nepoznala ale šli sme spolu len tak von ...Bola zima ...vonku strasne chladno... zaviedol ma do parku za jeden roh kam nikto nechodí ... ja som vobec nechápala na čo tam chce ist ... potom ma oprel o mur ktory tam bol a strasne som sa zlakal .... schmatol mi ruky nohami ma pridrzal aby som mu neusla ke dosm sa zacala mikat zacal mi nadavt ze som blba a ze co riesiim ze ma chce prejebat a ze sa dnes os mnou vyspi .. no ja som vobec nechcela a vravela mu nech ma pusti ze chcem ist domov ...no jeho to nezaujmalo ... zacal mid avat ruku do nohavic potom ma vyzliekol... bola som tak vysstrasena ze som nevedela ani vypravat ... ked som orbila cokolvek enpustil ma a pevno ma drzal .. bala som sa ze ma zbije .. stiahol nohavice aj sebe a zacal ho do mna davat no podarilo ami nejak vysmyknut mu zruk a utiect domov .. odvtedy trpim strasnymi depresiami a neviem co mam robit :/ potrebujem sa niekomu vyrozpravat no nemam komu .. vela kamaratov no nikto taky velky aby som mu verila ...Ja už neviem co mam robit .. noci preplacem a dni premlčím :( zničil mi pohlad na život a zmenil ma od zakladu :/

queer

Ahoj, je mi luto co sa stalo..Ja ti poviem svoje "poprve"..Mala som 15, boli sme na byte u jedneho 21rocnehio chalana a nakoniec sme sa dostali k sexu..Odomna to bolo velmi hlupe , poprvykrat vyspat sa s neznamym chlapcom..Velmi to bolelo, nevedel sa do mna ani dostat poriadne..Necitila som absolutne nic vzrusujuceho...On sa spravil a tym to haslo..No nakoniec mi napisal sms, v ktorej sa ma opytal, ci nechcem s nim chodit..Ja samozrejme, ze som povedala ano..Takze som chodila k nemu len na vikend, vyspali sme s aspolu a sla som domov..Ibaze ani raz za tych mozno 10-12x co sme spolu spali ma to stale rovnako bolelo, absolutne som nebola uvolnena, ani vlhka ani nic...Niekedy som si nevedela poriadne ani sadnut na druhy den..On bol egoista, vobec nebral ohlady na mna, niekedy som aj plakala pri tom od bolesti, ale on aj tak neprestal..Kym sa neurobil, a este sa aj stazoval, ze nechape ze sa pri mne tak rychlo spravi, ze som prilis uzka atd...Proste debil neuveritelny...Moja chyba to bola, lebo som znova a znova k nemu chodila spat, dufajuc, ze aspon raz bude ten sex dobry..ale nikdfy nebol...Potom sme sa rozisli(chvaôabohu) ale dosledky mam doteraz kvoli nemu...Velakrat sa neviem pri chlapovi uvolnit, a taka som stiahnuta, ze ma to boli ako prvykrat..Aj gynekolog mi to povedal ked ma vysetroval, ze mam pevne svalyy, a ze sa mi hned stiahnu , a aj sa cudoval, ze ma bolelo vysetrovanie prstami....Preto som zacala spavat aj s babami, je to lepsie...Ako keby ten debil narusil moje sexualne vnimanie chlapov v posteli... Niezeby som bola lezba, mne sa pacia chalani aj vsetko, ale v sexe ma uspokoji len baba...Mozno preto mam teraz priatelKU...kazdopadne drzim ti palce, nech sa stoho dostanes, aj ked viem, ze to, co citis a ako vnimas pri sexe to je podvedome, za to nemozes...zato moze surovost a egoizmus niektorych chlapov

pkomnfrdzbf

Stalo sa mi ešte niečo krutejšie. Stala som sa obeťou muža-zvieraťa v 15 rokoch a bola som panna.Do mesta som išla s \\\\\\\\\\\\\\\"kamarátkou\\\\\\\\\\\\\\\",ale vracala som sa už sama.Chytil ma po vystúpení na konečnej. Povedal, že ak mu nevyhoviem,tak drží nôž a podreže ma.Bolo to v zime a bolo okolo mínus 12 stupňov a tak som mala aj omrzliny na nohách. Ochorela som. Najhoršia je však nie fyzická choroba, ale psychika.Zo svojej mysle skúšam zážitok vytesniť a kvôli tomu nepozerám radšej ani televízor-dlhodobo, lebo tam je často vždy čosi, čo mi to pripomenie. Túto jednu drastickú skúsenosť potrebujem prekryť TISÍCKOU pekných zážitkou.

madona

Uskost Je Zla Vec!!! Tazka Choroba Tazko sa Lieci TRAFIT SA TEJTO CHORE LIEKY JE DOST Zlozite a tazke Trpim Uskostami od Mojich Trinastich Rokov.Jeto,zlozita ,choroba a cim skvor sa podchyti tym skvor sa da liecit ale malo pripadoch sa da vyliecit!!!nerobym si srandu Clpvek To mu si zazit aby vedel co jeto ked boli hrudnik tazko sa dicha nikomuto neprajem!!!

cmuqinka

baby, citala som to co ste tu pisali a musim priznat nepatrim medzi citlivky ale teraz naozaj strasne strasne placem a to to len citam...je to strasne nikdy som si nemyslela ze takychto zien je tak strasne vela!! je to otrasne takych ludi by som... no proste suhlasim s uzivatelom "lost" !! taki chlapi ..to nie je clovek to je hyena, blbci sprosti kazdeho by som asi vazne...no minimalne im spravila nieco aby im to znicilo zivot alebo aby ich hryzlo svadomie a nech si to konecne uvedomia!!!
...aj vdaka vam som si uvedomila ze je vo svete vela takychto nebezpecnych situacii..mnohe prispevky co ste tu pisali-diskoteky, zahranicie, dokonca ked som niektore citala tak som sa az zhrozila lebo to iste som chcela zazit ja cez prazdniny napr. ist tam a tam a vidim ze je to strasne nebezpecne...no neviem ale odteraz sa asi budem bat chodit niekam sama a pomaly uvazujem o tom ze pojdem na nejaky kurz sebaobrany alebo si kupim sprej do oci..tu uz nic nie je nebezpecne...
a predovsetkym dievcata ja neviem ake to je a neviem ako vam najlepsie pomoct ale strasne si prajem aby sa taketo uz nikdy nic nestalo a aby ste na vsetko zle najrychlejsie zabudli, aby ste boli stastne, mali kamratky ktorym mozete vsetko povedat a so vs sa im zdoverit, pretoze si myslim ze mat nejaku takuto "spriaznenu dusu" je velmi dolezite a vedia vas podrzat a aby ste si prave vy nasli tych najuzasnejsich chlapov ktori vas vo vsetko podrzia a pochopia a budu k vam nezni pretoze vy si to zasluzite!! prajem vam vela stastia v zivote!!

lost

To je absolutna blbost - ze vyzivavost...

Toto mi sakramensky pripomina ze "naco si kupujes dobry bicykel, ked ti ho aj tak ukradnu?"

Cize, v podstate, ja, ty, my, nemozeme zit, lebo vzdy sa najde nejaky trulo, co nam danu vec, zivot, znici...

To by som mohol prekrutit do - "diety zvysuju nasilnu kriminalitu" - ved statisticky je znasilnovanych viac stihlych, ako pri tele zien... a podobne..

Samozrejme, moze to k tomu dopomoct, ale tak isto k tomu moze dopomoct dalsich XY faktorov, ako je napriklad:
- postava (co si nie kazdy vyberie)
- nahoda (cas,miesto)
- a ine co ma prave nenapada
ale najhlavnejsim faktorom vzdy zostava uchylnost utocnika... a to je nieco co sa zmenit neda len tak..

Tu by som naozaj vahal pri otazke "trest smrti" za podobne ciny... Tu nejde o to ze aj utocnik ma zivot, ale o to ze prave on znicil zivot inemu, tym ze "skutok sa stal".
Ma zivot, resp. MAL zivot, ktorym znicil iny zivot a tym padom je sialene ho nezbavit ludskych prav :)
- Proste pouzil svoj zivot/telo ako zbran, a tym padom tato zbran mu musi byt odobrana..

Samozrejme, bolo by to velmi zneuzitelne, ale ak by sa nasiel niekto, kto by to dokazal osetrit, tak stavim sa, ze kriminalita klesne :P

Nenazval by som podielom viny vyzyvavost, preto potom by sa mohlo povedat, ze aj prave ten bicykel je vyzyvavy (respektive vhodnejsie slovo "navnada") pre zlodeja. Co je nesmierna blbost, pretoze je to brane z opacneho konca. Trestny cin nemoze mat pociatok v obeti, nedava to zmysel, ako nieco v zmysle: 'nepacis sa mi a preto ta odstrelim za bieleho dna na ulici' ... je to sice extrem, ale pointa mozno rovnaka :)
Mozno by sa s tymto extremom dalo dostat az k stylistom ze "oni vyrobili tie male saty", tak isto ako cloveka, ktory vynaliezol zbrane.
Vsetko, alebo brutalna vacsina veci bola vymyslena pre blaho ludi, a to, ze nejaky typek to zneuzije, to je jeho vyna a nikoho ineho...