bojim sa ze sa mi vysmeje

D_nika

janopeto a tebe asi tak dala presukat slovencinarka, ked sa na to tak pozeram...

a inak, aj moj byvaly vedel svoje "miery" a moj terajsi sa na tom fest smeje.. ze mu to pride trapne brat do ruky nejake pravitocko a hybaj na to :D :D ale tak ma pravdu.. co tam po tom, ked sa dvaja miluju? no nie? poloh je x-y-z ci uz pre "obdarenych" alebo aj pre tych "ostatnych"... sak nestresujte chlapi s tym, ake ma te vtaciky :D :D

kikushka

...... ale toto nechapem ..kazdy druhy ma presne wymeraneho swojho chu.. ??..to nemate nic ine na robote?:)))..baby podme si merat kundy:D

kikushka

no co..maly ale sikowny nie??:)))..ziadny problem..ked uz rozumowo dospela:) tak sa nebude smiat..a 14 centakow je akurat..

johnym16

Pri mne by sa zasmiala iba raz.....spravne to vystihla januška, musela ba bat riadna p... Viac krat by som ju už nechcel ani vidieť, nech si hlada chalana v pornohercoch, hadam by tam našla, čo by hladala :-)

janopeto

ja neviem, ja neviem
Obvod kruhu sa vypočíta ako 3,14 * priemer.
Z toho vyplýva, že pri obvode 12 je priemer 3,82 cm.
Ja som mal z matematiky 4 a ledva som skončil strednú školu. No ty svec si zrejme, tú matematikárku šukal a dala ty prejsť, Jej to stačilo.

bojazliva

mozno je to dost blbe ale musim ist na prvu prehliadku ku gynekologovy a mam s toho strasne velky strach. Neviem co robit? Poradte mi,PROSIM VAS.