Ake mate skusenosti s HAK Belara?

silvinka89

Beriem Belaru asi rok a pol a velmi pekne sa mi upravila plet. To bol hlavny dovod preco som aj antikoncepciu zacala brat. Musim priznat ze prve dva mesiace som trosku spinila pytala som sa gynekologicky ci musim menit antikoncepciu. Povedala ze to sa moze stat pri hocijakej inej antikoncepcii ze mam vydrzat. Po dvoch mesiacoch to preslo.. Takze som spokojna pretoze nemam ziadne zmeny nalad a plet mam ovela krajsiu ako predtym.

lilyiankaa

nechcem vám brať ilúzie, ale sa "tešte" keď tabletky vysadíte, akú pleť zase budete mať .. horšiu ako predtým .. ja som nemala problémy s pleťou a po vysadení som sa dávala vyše roka dokopy a moja známa už 2 roky neberie hak a teda vyhádzaná je ako v puberte a to má 30...

vikuľa

Ahoojte dievčatá :-) Chcela by som sa Vás opýtať. Beriem antikoncepciu každý deň len v hodinu kedy sa mi podarí. Mala som nechranený pohlavný styk a pre istotu som si o deň nato vzala aj tabletku po pretože som si nebola istá. Menštruáciu som dostala. Ale vkuse mam ten pocit neistoty nahováram si asi bludy...:/ čo vy nato? ďakujem :-)

lakynka

Ahoj, ja som užívateľka Belary už 2 rok, mala som veľké problémy s pleťou, tak mi môj gynekológ predpísal antikoncepciu Belaru, že má s ňou veľmi dobré skúsenosti u mladých báb, čo ešte nebrali antikoncepciu a majú akné , ja som bola jedna z nich, nevedela som sa dočkať ako sa mi pleť už konečne dá do poriadku a stalo sa :) po pár týždňoch sa pleť upravila, menštruáciu mám pravidelne a navyše slabú, čo mi vyhovuje :)ja za seba odporúčam :)

Beatrix99

Ahoj, ja som ju brala vyše roka.. za začiatku v pohode, kus ma boleli prsia, ale to prešlo potom... a časom som začala mať strašné bolesti hlavy a prišli sme na to, že to bolo z Belary. Skús a uvidíš. Ak ťa bude bolieť hlava, daj to preč ako ja :P

kyticka55

Cavesky :)mne napisala doktorka Belaru asi pred pol rokom pred tym som uzivala Diane koli pleti mala som dost zle akne.. Belaru znasam uplne super dokonca mam pocit ze mi je lepsie ako pri diane plet mam peknu akne sa nevratilo nepribrlala som ani kilo..Dost som o Belare citala a patri medzi najbezpecnejsie antikoncepcie co sa o diane povedat neda..

kvietok23

urcite zajdi za lekarom a porad sa s nim o tom. pri uzivanie antikoncepcie sa moze stat (a hlavne v prvych mesiacoch) ze je krvacanie bud slabsie, alebo ziadne. v kazdom pripade ti odporucam porozpravat o tom lekarovi a s nim najst najvhodnejsie riesenie.

Denisulienka

ahojte, aj ja užívam belaru už 2 mesiace a ešte som nedostala menzes. Neviem, či to je normálne alebo mám ju zmeniť.. . :-((

kristinana

Zacala som brat Belaru tento mesiac a uz 12 dni krvacam.Mne asi nesadla alebo neviem si to inak vysvetlit...Na tri mesiace stoji okolo 800Sk.