Odkyslenie organizmu

Príspevok v téme: Odkyslenie organizmu
igris

Čítala som jednu zaujímavú knižku, ktorá bola už viackrát spomínaná na tomto fóre od Kurta Tepperweina "Omladzujúce odkyslenie". Inšpirovala ma k pokusu vyskúšať svoje "ph" :), ktoré dopadlo dosť "katastroficky" :(. Rada by som si prečítala váš názor na túto problematiku. V knižke sú spomínané rôzne zásadité prostriedky /čaje,pitné kúry,.../, ak máte dobré skúsenosti s konkrétnymi produktami sem s nimi :))).
ďakujem

simcika

ja som riesila rovnaky problem nakoniec mi znama predala detox na odkyslenie organizmu od LR bolo to super opakujem kazdych 6 mesiacov

style78

Knihu od Tupperveina som cital. U mna najlepsie fungoval a v podstate stale funguje doplnok probalance. Najhlavnejsie je ale vzdy urobit zmenu v jedalnom listku. Da sa to uplne jednoducho a netreba si ani velmi lamat hlavu nad tym, ktora potravina je zasadita, alebo kyselinotvorna. Velmi zaujimavo rozpracovana tema o prekysleni aj z pohladu, ktory sa vacsinou neuvadza je na www.metabolic-lineal.sk

Martina752

Ja odporúčam čaj Matcha - BIO zelený čaj. Dá sa pripraviť na veľa spôsobov, čo mi vyhovuje a nemusím držať diéty. Moje PH je stále mierne zásadité. Odporúčam. Aj ja odjednávam zo stránky matchatea.sk, tá sa mi osvedčila najviac :)

Quida752

Ja na odkyslenie používam kvalitný zelený čaj Matcha. Je plný antioxidantov, vitamínov a minerálov. Navyše obsahuje veľké množstvo chlorofylu, ktoré sa podiela na čistení tela :)
Je to pohodlné a praktické. Navyše v dnešnej dobe je naozaj ťažké dbať na to, aby sme denne zjedli 80% zásaditých potravín.
Takže ja si dám denne 2 čajíky a mám vystarané :)
Najviac sa mi osvedčil ten zo stránky matchatea.sk
naozaj môžem všetkým len odporúčať :)

RNG

Sodika mame v nasej diete privela, draslika primalo, preto odporucam KHCO3 a nie NaHCO3.
Jeden z dovodov na zvyseny tlak je privela sodika a primalo draslika. Primalo draslika vedie ku krcom v lytkach,tetanii, nedostatku energie atd. Takze ma zmysel si ho doplnit, ked uz sa alkalizujeme .

RNG

Dostupne to je napr cez internet, kde ponukaju kilove balenie pod 11 euro, a to je dost na 500 davok. Hladaj cez Google.sk uvedenim slova Kalinat.

RNG

Vyborny odkyslovac a zaroven zdroj potrebneho draslika je KHCO3, draselna bikarbona, ktory predavaju vo vinarskych potrebach na odkyslovanie vin, na Slovensku pod menom Kalinat.
Pol lyzicky skoro rano 1.5 hodiny pred jedenim v 1/2 litre vlaznej vody alebo caju vyborne precisti zaludok a zaroven alkalizuje telo