solárium

NJKC

ahojte,chcela by som sa spitat ako casto mam chodit do solarka iba teras som zacala zatial som tam bola iba ras ale planujem ist viac krat chcem dosiahnut pekne opalenie pokozky ako keby som prisla s dovolenky myslite ze solarko mi pomoze?

silvia 1111

ahojte chcem sa opytat či by som si mohla nechať v soláriu spodnú bielizeň cítim sa tam bez nej zvláštne a ešte
či môžem ísť počas menštruácie?

vikinkaaaaaaaaaaaaa

ja som bola azsadne proti tomu ale kamoska ma raz nahovorila na to vyskusala som to...prvy krat som sila na 6 minut lebo amm stredne tmavu plet natierat sa je velmi dvolezite inak vsetky informacie ty poskitnu tam:)

tanicka

Ahoj,asi tak do 25 r.som nemala problem s pletou, totom v lete sa mi vzdy zo slnka urobili pyg.skvrny, ktore vzdy zmizli po mesiaci dvoch, potom som bola tehotna a nejakym sposobom sa to zopakovalo ale flaky uz nezmizli.Asi po dvoch rokoch som vyskusala chemicky peeling, pomohlo ale nie na 100%. neviem ci je jo uplne odstranitelne.

kikusik

chodim do solarka asi rok ziadne skvrny pigmentove nevidim ale mam problem s bielymi miestami na lopatkach lebo chodim na klasicke nie na vertikalne.niekde som citala ze ked lezime su to nase oporne body ktore najviac tlacia na podlozku,preto sa neopalia.newiete ako mam urobit aby sa mi opalili aj lopatky

miselka

ja som chodila na solarium 2 roky a asi som to trosku prehanala,teraz sa mi po tele,hlavne na rukach a nohach objavili biele flaky,pouzivam vseliake masticky,bojim sa ze mi to nezmizne ked sa znova opalim na normalnom slnku...neviete ako to liecit?

vivi228

aj ja som bola par krat v solarku a vzdy sa mi urobili pigmentove skvrny,ale iba na tvari,ktore casom zmizli,cim si mam chranit tvar?alebo radsej nemam do solarka chodit?

elle

Skvrny mozu vzniknut, ked sa pred opalovanim nastriekate parfumom, alebo s niecim s obsahom alkoholu. Minana....u teba tie skvrny vznikli postupnou stratou melaninu-pigmentu...Mala by si sa vyhybat opalovaniu, lebo prave melanin chrani pokozku pred skodlivym ziarenim...

eva4454

ja som mala tiez biele skvrny na rukach, ale z normalneho slnka som sa az moc opalila.no a ked som sla do solarka mi to zhnedlo a aj ked som zas vybledla uz sa mi tie flaky neukazali.solarko neskodi ked tam chodite s mierou.ved zachvilu bude slnko skodlivejsie ako solarko.

minana

Ja som zacala do solarka chodit asi v 17.ich,nie pravidelne ale pred plesom alebo pred letom.Po troch rokoch takehoto obcasneho chodenia som si zacala vsimat male biele pigmentove skvrnky na tele,hlavne ruky a nohy,no nejak som tomu neprikladala dolezitost,som skor myslela,ze od normalneho slnka,no teraz uz rok uspesne ignorujem solarko,ale ked mam pravdu povedat je uz neskoro,mam toho plno hlavne na koncatinach a ked sa v lete opalim je to dost vidiet.Takze ja uz od solarka odhovaram kazdeho,lebo komu zalezi viac na krase ako to bolo u mna tak moze dopadnut aj takto.Kamoske sa zas uribil na nohe taky velky pigmentovy flak ale trochu jej to zmyzlo ako bola pri mori.Neviem,na kazdeho to posobi inak no zdrave to urcite nie je.Teraz uprednostnujem mlieka zo samoopalovacim ucinkom a nedam ich za nic,su super. ;o)