Pravda o rakovine - VITAMIN B17

bosorkam

ako si správne vybrať vit. B17 , ktorý produkt na trhu je ten naj? našla som jeden od slov. výrobcu B17 s resveratrolom, má niekto skúsenosť , názor?

menma

aha tak dakujem ty za radu tak skusim chcem sa ešte spítat na nejake vitamini čo ničia rakovinotvorne bunky alebo tak nejak nemyslim rakovinu ale tie zle bunky v tele,bakterie atd.. proste na večiu imunitu atd.. v poslednej dobe som bol dost chorob a dost zle sa mi aj spi v poslednej dobe

RNG

Potravinove doplnky su schvalovane na volny trh lekarmi ako bezpecne. takze pytat sa, co mi to moze uskodit je bezpredmetne.
Graviopla je silne antinikrobialna, takze sa da pouzuivat aj na potlacanie infekcii, na ktore ine antimikrobialne doplnky nezaberu dostatocne.
Ale plna davka gravioly, 6 gramov denne zialbohu po case znici aj probioticku floru, preto to ako antimikrobialne obzvlast neodporucam.
Sam som to ale uz parkrat pouzil preventivne, samozrejme som potom bral zvysenu davku mikrovlaknin a probiotika, aby som si nahodou neoslabil imunitu stratou probiotickej flory.

menma

ahoj chcem sa spítať možem jest alebo nejakým spôsobom jest graviolu aj ked nemam rakovinu ? nema to nejaký vedlajši efekt alebo niečo podobne ? to je všetko

RNG

davka betaglukanov 3 x 500 mg "nakopne" imunitny system daleko viac, lebo za 20 dni zvysi postupne pocet NK bielych krviniek az na trojnasobok a ich aktivitu 8 nasobne, tj 24 krat tak rychle nicia rakovinne bunky, ako pred tym.
Vitamin C nic neobali, lebo je vodorozpustny. Ale velke davky spolu s L-lysinom podporia tvorenie kolagenocych vlakien, ktore vytvoria kostru obalov okolo rakovinnych nadorov a nedovolia sa oddelovat bunkam, aby mohli cestovat po tele a tvorit ine rakovinne loziska=metastazy.
To vsak samotny nador ani rakovinne bunky nenici, zialbohu.
Tam treba CYTOTOXICKE latky, ako najdes napr v graviole, paw-paw, B-17, lapachu a podobne,
alebo silne ALKALIZATORY, ktore ked alkalizuju rakovinne bunky tak ich znicia.
Priklad je napr Cezium chlorid v davkach minimum 2 x 1500 mg.
Alebo nase male ochranne biele krvinky, typu NK.
Alebo rozne silne biekovinne ENZYMY/proteolyticke, ktore tiez pomozu nadory rozlozit.

RNG

Hlavny dovod pre odburavanie nadorov hladovkou a pitim ovocnych a zeleninovych stiav je, ze vsetky enzymi bielkovinne(proteolyticke) co twelo vytvori sa nespotrebuju na travenie a este sa k nim pridaju enzymi zo zelenin a vstrebaju do krvi a tak pomozu rozne znecistenia, zhluky aj samotne nadory rozlozit.
Dnes su ale na trhu uz moderne velmi silne enzymy, takze telo netreba oslabovat hladovkami aby sme dosiahli vysoke hladiny enzymov v krvi.Ovela vyssie, ako telo je schopne samo vytvorit a ovela viac, nez clovek moze dostat len pitim ovocnych a zeleninovych stiav.
Ovocne stavy nemozu "vyhladovat" rakovinne bunky, kedze tieto potrebuju najma cukry a tie su v ovocnych stavach pomerne dobre zastupene. Ale mozu ich rozlozit proteolytickymi/bielkovinnymi enzymami, ktore su najvyssie zastupene v surovej cvikle,v surovom ananasi a papaji.Daco je aj v stonkovom celeri a kiwi.