genitalne bradavice-condylomata

Príspevok v téme: genitalne bradavice-condylomata
magda78

lekarka mi zistila,ze pri vchode do posvy mam tieto potvory. som z toho pomerne zufala, pretoze mam staleho partnera, pred tym som nemala nikoho. on predo mnou partnerku mal, cize pravdepodobne sa nakazil od nej. chcem sa spytat, ci vobec mozeme mat pohlavny styk bez ochrany (aj ked doteraz sme mali stale), ako by sa to dalo co najrychlejsie odstranit (okrem vypalovania a chirurgickeho riesenia) a ci sa to moze preniest na dieta, ked by som v buducnosti rodila. dakujem za odpovede.

peta3313

Ahojte ja som mala stym tak isto problem moj lekar tuna v rakusku ma poslal na laser ... v praci som musela este cakat na dovolenku nemala som narok cakala som teda 4 tyzdne do dovolenky.
Lekar mi povedal ze sa to neda nijako uz riesit len laserom alebo chirurgicky bola som stoho zufala :( v ten tyzden som bola na slovensku nakolko mam oslabenu imunitu a to suvisi aj stouto chorobou a dost .... som si kupila HLIVU USTRICKU S RAKYTNIKOVYM OLEJOM neverila som moc tomu ze by mi to mohlo nejako pomoct na imunitu ale tak skusila som to po mesiaci uzivania tychto tabletiek som bola uplne prekvapena :) chora som nebola a nakoniec som nemusela ist ani na ziaden laser skoro vsetko zmyzlo teraz este uzivam tie tabletky ale uplne sa to straca :) a nepouzivala som ziadne kremi len tieto tabletky normalne sa daku kupit v lekarni a ak ich nahodou nemaju tak sa daju objednat .... :) vyskusajte :)

pipia22

majocka to je take svinske raz sa ti objavia zrazu zmiznu, lebo mas posilnenu munitu, ale zle je natom to, ze sa mozu znova objavit...,me sa to objavilo v tehotenstve, lebo aj imunita bola ina, iba dusik mi nato davala, lebo tu masticku ja som nemohla, ale hlavna vec, ze som si ju kupila u nas stala 30eur a zmizlo to, dufam, ze sa to uz neobjavy.

majočka

Ahojte ja som mala tiez condylomata.Akurat asi pred par dnami som si kupila wartec krem, ktory mi predpisala kožna doktorka.Inač je dosť drahy je na predpis, ale musis si za neho zacvakat 26Eur.Konečne som sa rozhodla si tento krem aplikovať zobrala som si zrkadielko a zistila som že zo 6 condyloma mam už len 1 taku malu.Tie ostatne nejako same zmizli a ani sama tomu nechapem.Kto by mi mohol vysvetliť čim to asi bude že zmizli same od seba.Zeby to bolo dobrou zivotospravou alebo cim.Ďakujem za odpoveď.mary

yco

no ja som si to nahmatal v konečníku som z toho neštastný. ma niekto naozaj skusenost ? či s tým musím ist doktorovi alebo sa to da doma vyliečit?
je mi dost trapne ist s tým doktorke ktora je kamaradka mojej mamy.

eva nemeth

Ahoj,
pridávam sa Ivke, neviem či poznáš výrobky od Forever Living Products, sú snimi velmi, velmi dobré skúsenosti. Na bradavice ti môžem potvrdiť tiež Aloe Vera Gelly a Propolisový krém, často pomožu bez chirurgických zákrokov. Môžeš sa informovať o týchto produktoch na www.aloevera.tym.sk, alebo www.foreverliving.sk. keby si potrebovala, tiež rada pomožem, vela šťastia.

Ivka 1

Je to vírusového pôvodu, treba nasadiť prírodné antibiotika a zvonku natierať
aloe gelly alebo propolisovým krémom.

shakt

magda78 funguje to tu tak,ze si das zoznam tem a do vyhladavaca si zadas co ta zaujima, o tejto teme je tu hruza prispevkov-mas to najrychlejsi sposob ako sa dozvediet vsetko co ta zaujima! Pretoze sa ti ozve asi malicko ludi.A mrzi ma to,co sa ti stalo. Hladaj-najdes vela uzitocnych rad s tvojim problemom.