Kyslikovy pristroj na doma

Príspevok v téme: Kyslikovy pristroj na doma
janka

Ahojte, máme v rodine pacienta, ktorý by potreboval kyslíkový prístroj aj na doma. Nemusí ho stále vdychovať, ale chvíľkami, aby neomodrievali končeky prstov a pery. Ako to vybaviť, keď lekár neusudzuje za vhodné ho dať na doma? Vraj "NAČO". Je mi z toho do plaču. Dá sa to nejako zohnať aj bez lekárskeho predpisu alebo čoho? Nepredáva niekto taký? Ak viete niečo viac o kyslíku a kyslíkových prístrojoch, prosím napíšte mi sem alebo aj na e-mail jancecka@azet.sk

Ďakujem veľmi pekne za odpovede, netrpezlivo čakám.

Jaja59

Dobry den.
Akutne potrebujem kyslikovy pristroj , skor prenajom. Mama uz nevladze dychat. Proces schvalenia by trval dlho. Poradte, ake mate skusenosti, firmy su rozne. Ako to pomaha.
Dakujem!

Sumit

Dobrý deň. Ponúkam na prenájom kyslikové prístroje. Vhodné pri dýchacich zdravotných problémoch ale aj pre športovcov a ľudí ktorí su psychicky a fyzicky vyťažený. Prístroj je možne aj priamo zakúpiť za akciovú cenu. Kontakt: 0908333396

Sumit

Dobrý deň, ak máte záujem o prenájom kyslikového prístroja pre pacienta neváhajte ma kontaktovať. V ponuke aj ďalšie medicínske pomôcky a prístroje. Tel: 0908333396

kathy31

Pani Nadia 77777...ešte ho máte prosím doma? v prípade, že áno prosím informujte ma na email- helik39@azet.sk. ďakujem!!!

kathy31

Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu...potrebujeme domov kyslíkový prístroj pre otca, má silnú obštrukciu pľúc. Prosím všetkých kto ste sa s niečím takýmto stretli, alebo predávate tieto prístroje ozvite sa mi. Poprosím aj odporučenie ak by ste vedeli o nejakom dobrom. Už neprejde sám ani pár krokov.Ďakujem veĺmi moc!

Nadia77777

Dobry den, predam kyslikovy pristroj na doma aj s ruksacikom a ventilom na regulaciu prietoku kyslika od firmy OXYWISE. Cena je 500 Eur.
Predam zaroven velmi kvalitny invalidny vozik zn. OTTO BOCK do 160kg. 3x pouzity, je lahko ovladatelny, skladaci, lahky. Cena 150 Eur.

galeva

Nasla som tu odkaz na www.egamed.sk - pripajam sa k pozitivnemu hodnoteniu: absolutne profesionalny a zaroven mimoriadne ludsky pristup pani A. Rusnakovej - do 48 hod sme mali kyslikovy koncentrator doma, na prenajom. Vdaka.

pacientka

Ja som našla podporu i pomoc. Veľmi ľudský prístup, ochota a rýchle jednanie:

www.egamed.sk

Spoločnosť prenajíma a predáva kyslíkové koncentrátory i ďalšie prístroje pre terapiu porúch dýchania.

Emanuaela

Mam podobny problem, potrebujeme kysl. pristroj pokial nam ho schvalia a pozicaju.
Neviete ci nie je moyne si takyto pristroj prenajat? Ako s tym narabat aby nevybuchol?

Nice Life...

Ak potrebujete znackovy kyslikovy koncentrator (DeVilbiss, Philips EverFlo, Krober )
Pozrite aj na: www.oknakup.sk .

Predaj filtrov, prislusenstva, novych aj zanovnych kyslikovych koncentratorov pouzivanych do max. 1 roku, v zaruke, za bezkonkurencne ceny, od 400 EUR. Zarucny aj pozarucny servis.
Pred Vami odmeriame, kolko % kysliku pristroj dava (90-95%)