Chlorela

Ketyva

Dik za radu \\\"jablenka\\\". Aj ja som si zobrala chlorellu cez ten obchod jahoda a som spokojna. Je to naozaj original, aj ked v tom obchode to maju troska komplikovane urobene. Ale vraj si to vyrobca nepraje aby mali uverejnene napriklad ceny.

RNG

Za to , ze vyrobcovia taraju rozne hluposti, neznamena ze mlade travy a morske riasiy nie su cenne superjedla.`A pomohli mnohym pri zdravotnych problemoch.
Ale organizovana medicina nechce uznat potraviny za liecive, podla nich su lieky len tie, co sau schvalene ako lieky. Tj vsetko prirodzene dnes do toho nepatri, lebo nikto nema zaujem o svhalovanie prirodnych veci ako lieciv. Jednoducho v tom nie su peniaze a teda bola by to pre nich strata.
Prave naopak, snazia sa zapriet akekolvek liecive vlastnosti prirodnych veci, aby nekonkurovali patentovanym liecivam.Globalne.

1Sophie1

Zelené potraviny poznám dlho, je dôležité povedať že ak sa vidáte na zelenú cestu je vždy lepšie kombinovať oba produkty ako Chlorellu, tak aj Jačmeň. Výsledky sú viditeľné veľmi skoro. Osobne sa zaoberám potravinami firmy GW, tak ako aj Andy Timková. Naozaj je rozdiel medzi konkurenciou a je potrebné vedieť čo kupujete, či je to seno, alebo skutočná šťava zo Zeleného jačmeňa. SAma mám odliečený chronický zápal močových ciest, ako aj potravinovú alergiu. Som vďačná za to, že sa mi tieto potraviny dostali do života

reno

Pozeral som to a ja zensky magazin.tak som sa poinformoval na internete.... je vela ludi aj firiem co to predava.no ked som zadal bezpecny nakup tak vyber sa zuzil.to ze niekto napise ze od tejto firmy alebo od tej je to len nahravanie tej alebo onej firmy,konkurencia je velka.ceny su rozdielne gramas maju rovnaku,balenie je rozne.je to biznis.poradil bysom sa s lekarnikom,odbornikom.cez internet takym to veciam nedoverujem aj ked je tam znamka bezpecny nakup.vyrobca jednej veci chlorella nieje to nech si pise a mysl.kto chce.vyber a kupa je nakazdeho zvlast.

elessar

ja si idem kupit tuto spirulinu a chlorelu. cena sa postovnym urcite riadne navysi, ale podla mna sa to stale oplati.

ak by mal niekto zaujem: elessar.elfkam@zoznam.sk

-odkaz odstránený-

-odkaz odstránený-

jablenka

Ludia, davajte si pozor, vsetky stranky ktore tu uvadzate, nepredavaju pravu chlorellu, na to aj Andy Timkova upozornovala, ze je jej luto, je vela podvodnickych firiem so zelenymi potravinami. Objednavajte len od firmy GREEN WAYS. Pozrite si ich stranku na www.gw-int.net a dozviete sa viac, aspon si pozrite ako ma vyzerat balenie chlorelly a mladeho jacmena. Potom ked najdete na roznych strankach produkty s tymto logom, v tomto baleni, budete si isti, ze kupujete pravy produkt. Alebo si pytajte kontakt z tej stranky na predajcu vo Vasom meste. Ja som to tiez tak urobila. Nizsia cena laka, ale v konecnom dosledku kupite obycajnu pomletu travu alebo nieco nie uplne 100% ciste. Tot moja uprimna rada.