Žalúdočné problémy-Helicobakter pilori

miška1

mala som tiež toho bacli ale teraz mam salte problemi zo žalúdkom ,stale sa mi odgrgava jemi špatne na žalúdku ide mi na zvracane som slaba čomam robiť

lenka212

ahojte,prosim vie mi niekto poradit? Mala som niekedy davno pred cca 10rokmi HP vyliečila som sa a bol pokoj. Dnes mam zase trošku problemy zo žaludkom,trošku boli ale nič ine mi neni,chodim na wcko pravidelne ,nemam brucho nafuknute ani žiadne ine tažkosti. Može mi odber urobit aj obvodna doktorka ale može mi pri pripadnom zisteni HP predpisat aj lieky? Alebo musim ist na gastro? Nemame tu dobreho lekara v meste preto sa pytam.

35ada35

MAM PROBLEM S PLETOU,,,DOST MA TO TRAPI,,,A SPAJAJU TO S PROBLEMOM HELIKOBAKTERA,,,KED SOM SA PRELIEčOVAL TROJKOMBINACIOU LIEKOV,,,ZABERALO TO ,NO ALE PO DVOCH TYDNOCH ,,MAM ZASE TAKU PLET,,,PORADTE AKO SA MAM LIEčIT ,,,A čO MAM S TOU PLETOU ROBIT CHODIM AJ NA KOžNE,,,

inazlina

môže byť sprievodným znakom liečenia HP koloidným striebrom to, že sa mi robia vyrážky na tvári a v dekolte?
môže mať kol. striebro aj iné - negatívne účinky - alergické reakcie? ak áno, aké?

dík za odpoveď.

inazlina

filakova, to moze byt kadeco - chlamydie, mykoplazmy, Ebstein Barrov virus - ten ani mne nevedeli identifikovat a mala som cca rok podobne problemy ako ty, v komplexe znizena viralna imunita ako hovori RNG - citridal a koloidne striebro by ti mali 100 % zabrať.

fialkova

Uz vyse roka mam caste zimnice a strasne sa potim az natolko ze pocas zimnice sa musim prezliect aj viackrat.Chodim po vysetreniach no nevedia mi zistit co mi to zapricinuje.Uz som s toho zufala.Pomaly sa bojim ist von lebo hned ma to chyti.Prosim poradte mi kto to ma z coho to moze byt alebo co to mohlo zapricinit.Vopred dakujem.

jaja_jaja

Príznaky vredovej choroby vredy žalúdka zvyčajne bolia po jedle, vyvrátenie obsahu žalúdka prináša úľavu. Vred žalúdka môže dlhú dobu zostať nepoznaný
vredy dvanástnika bolí 2 - 3 hodiny po najedení, v noci a nalačno, najedenie prináša úľavu
bolesť býva periodická, rytmická a chronická
mierna alebo výrazná strata hmotnosti, keď pre bolesť pacienti nejedia a chudnú
zmena bolesti na trvalú, prípadne jej vyžarovanie, upozorňuje na možnú komplikáciu

RNG

na hojenie poskodeneho zaludka je dobry najma DGL(vytazok zo sladvky hladkoplodej, 2 tabletky na rozuvanie) brany pred jedlom.
dumbier na ukludnenie zaludka, a samozrejme dlhodobe brane hojive aloe,,ktore postupne zosilni bunkove steny prpoti prieniku mikrobov a tak vseobecne posilni telesnu imunitu prakticky proti vsetkemu. Ale pozor na to treba ho dost (4x2 lyzice gelu) a mnoho mesiacov. To nie je "rychla naplast"
Vackrat som spomenul okrem koloidnej striebornej vody aj rozne zinkove zluceniny potlacaju H p. to je tiez jeden z dovodov, preco,kazdemu odporucam selen, zinok, jod a probiotika, bez vynimky.
Najucinnejsia so zinkovych zlucenin na helikobakter a hojenie zaludka je patentovana forma pod menom PepZin GI(zinc carnosine, GI je skratka na gasto intestinal.)

janka24

tak ale ja som myslela aloe vera gel -barbadensis miller...nie tie štavy z lekarne ,kedže su riedene...ale to už je na každeho zdravi a názore.