Robte to v lete vonku!

Sex pod holým nebom zvyšuje rozkoš. Cítiť na nahej pokožke pohladenie letného vánku, či vdychovať romantickú vôňu sena – všetky tieto stimuly sú veľmi erotické.

Sex vonku Zdroj: Shutterstock.com

Sexuológovia tvrdia, že najčastejším erotickým podnetom pri sexe vonku je predstava, že vás niekto sleduje. Ak ste sex pod holým nebom nikdy nezažili, je najvyšší čas to skúsiť. Vychutnajte si ho v na pláži, v lese, alebo pri večernom ohnisku.


Ako mať dlhšiu výdrž pri milovaní?

Začnite piknikom

I keď je sex pod holým nebom väčšinou spontánna záležitosť, môžete si ho aj naplánovať. V takomto prípade vám určite dobre poslúži pár sviečok, či piknikový kôš s malými dobrôtkami, ovocím, fľašou dobrého vína a tiež ľahká prikrývka, ktorú si položíte na trávu či piesok.

Vhodne sa oblečte

Rozhodne nepodceňujte ani oblečenie. Počas horúcich letných večerov toho ale nemusíte mať na sebe priveľa. Prekvapte partnera a choďte naostro! Postačia vám letné šaty a vhodné topánky, zrejme sandálky na nižšom opätku, výborná je aj sukňa alebo šortky a k tomu ľahká letná košeľa, ktorú si zviažte v strede na uzol a odhalíte sexy bruško.

Pozor na nebezpečenstvá

Miesto, kde sa rozhodnete prežiť sex pod holým nebom, by ste mali dobre poznať, alebo si ho aspoň pred tým prezrieť. Najmä v lese by ste mali byť zvlášť opatrní. Feromóny, ktoré pri sexe ľudské telo vylučuje, by mohli prilákať nielen vášho sexuálneho partnera, ale aj nepríjemný hmyz či dokonca väčšieho predátora, napríklad aj medveďa.

Aby vám to nepokazili komáre

Komárom sa v lete veľakrát nedá vyhnúť. K svojej piknikovej výbave skúste pribaliť nielen deku, ale aj sieť proti komárom. Presne takú, ktorú si ľudia zvyknú zavesiť nad posteľ. V lese ju ľahko zavesíte na strom. Repelenty nie sú práve sexy voňavé, no rozhodne by ste nad nimi mali pouvažovať.

Sex na pláži

Zabudnite na divoký sex na piesku! Ak si teda nechcete z toho večera priniesť okrem krásnych spomienok aj nepeknú infekciu. Vo vlhkom piesku sa totiž veľmi dobre darí nebezpečným baktériám. Aj počas sexu na pláži preto nezabudnite na deku.

Sex vo vode

Je veľmi vzrušujúci! Nie je však veľmi praktický, ak ako ochranu používate kondóm. Mohlo by sa totiž stať, že trením a tlakom vody kondóm skĺzne.

Vyhnite sa problémom

Predstava, že vás niekto pri sexe vonku pristihne, je síce vzrušujúca, no realita je už iná. Ak by sa tak stalo, verte, že v tom momente je po sexe. Preto majte vždy na pamäti, že les, park, či pláž sú verejné priestranstvá. Nájdite si preto vhodné miestečko len pre seba a príliš nepútajte pozornosť hlasnými vzdychmi.


Nezabudnite si prečítať aj: ako mať dlhšiu výdrž pri milovaní?