Dyson Airwrap: zázračný nástroj na úpravu vlasov - recenzia

Bojujete aj vy často s dilemou, či mať vlasy umyté alebo sa pohrať s účesom a použiť len suchý šampón? Zvoliť obe varianty je často nemožné. Chýba čas i rýchle a účinné prostriedky, ako dokonalé vlasy dosiahnuť. Avšak, na trhu sa objavila nová vecička, ktorá dokáže vyriešiť aj túto dilemu.
Dyson Airwrap

Dyson.co.uk | Zdroj: súkr.archív

Predstavte si vlasový nástroj, ktorý vám zabezpečí všetko v jednom: rýchle vysušenie mokrých vlasov a následné vyrovnanie alebo vlny. Znie to priam ideálne, čo poviete?

3 benefity prístroja na vlasy Airwrap

1.Šetrné teplo a rýchly prúd vzduchu

Môžete ho bez obáv používať aj na mokré vlasy. Má dve nastavenia teploty a jedno nastavenie chladenia, pričom žiadny z nich nepresahuje najnižšie nastavenie na sušiči vlasov. Dlhotrvajúce extrémne teplo ničí farbu, silu i končeky vlasov. Preto sa tento nástroj sústredí skôr na vysokorýchlostný prúd vzduchu. To znamená, že môžete zvoliť styling vlasov podľa vašich predstáv, bez toho, aby ste sa museli obávať škôd.

2. Žiadne zamotávanie vlasov

Pokiaľ si pred tepelnou úpravou jemne pretrepete vlasy, nedôjde k žiadnemu zamotaniu, zauzleniu, ani zachyteniu v nástroji.

3. Pre všetky typy vlasov

Airwrap vám pomôže, či už máte jemné rovné vlasy bez objemu, alebo naopak husté kučery. Upraví vlasy podľa vašich predstáv, dodá im zdravý lesk, krásu, požadovaný tvar.


Prečítajte si tiež:

Tipy, ako dosiahnuť, aby vaše vlasy vyzerali zdravo každý deň


Čo obsahuje Airwrap?

  • základná hlavica

  • ďalšie výmenné hlavice

  • sušička

  • 2 lopatkové kefky

  • okrúhla kefa

  • 2 šírky nástavcov na natáčanie vlasov

Diely vlasového nástroja Dyson Airwrap

Shop.dyson.com.au | Zdroj: súkr.archív

Ako funguje Airwrap?

Používa úplne novú technológiu, spočívajúcu v metóde vytvárania víru vo valci pomocou vysokorýchlostného vzduchu. V nástroji takýto vzduch prúdi cez šesť otvorov v hlavici, čo spôsobuje, že vlasy sa prilepia k povrchu. Pás vlasov sa tak dokáže obopnúť okolo hlavice, bez potreby ich pridŕžania.

Avšak, pozor, nepoužívajte Airwrap na úplne mokrých vlasoch! Vždy si vlasy aspoň trochu osušte uterákom, aby vám celý proces netrval príliš dlho.

Takisto si dajte pozor, aby vaše vlasy neboli naopak príliš suché! Pre získanie potrebných výsledkov by ste ich potom museli vlhčiť.

Používajte malé časti vlasov. Pre maximálnu kontrolu nad svojim štýlom vlasov si ich rozdeľte na viacero tenších prameňov.

Recenzie používateľov na Airwrap

Vlasy boli extrémne lesklé, jemné a hladké.

Kudrlinky, ktoré získate, sú prirodzene vyzerajúce.

Účes vydrží veľmi dlho, bez potreby použitia štylistických prípravkov.

Vlasy nemajú po použití Airwrapu typický zápach ako po sušičoch, žehličkách, kulmách.

Prístroj si poradí aj s ťažkými a veľmi vlnitými nepoddajnými vlasmi.

V priebehu niekoľkých minút zvládne zvlnenie, narovnávanie a štýl vášho účesu - mám hrubé rovné vlasy a moje vlasy sú zoštylizované za menej ako 8 minút - úžasné nie?

Azda jedinou nevýhodou tejto vlasovej pomôcky je jej cena: zatiaľ sa pohybuje okolo 500 dolárov (cca 435 eur).

Viac informácií si pozrite na: https://www.dyson.com/hair-care/dyson-airwrap-styler-overview.html


Prečítajte si aj tento článok:

Tipy, ako dosiahnuť, aby vaše vlasy vyzerali zdravo každý deň

zabava11

S určitosťou môžem produkt Dyson Airwrap odporúčiť, Používam ho a vlasy sú v poriadku. Nie sú vysušené a ich úprava je rýchla. Cena je vysoká, ale nakoľko neplatím kaderníčku a starám sa o vlasy sama, myslím si že sa to vyplatí. Ak môžem odporúčiť skúste používať aj kvalitnejšie šampóny. Vlasy budú zdravé a krásne.

stuart999

podobny fen na vlasy som si kupila z okay elektro a aj ked ho použivam každy den, vlasy nie su zničene, su zdrave. Fen je vyborny