VAGINALNY ORGAZMUS

Cokel

Brácho každé dievča je iné. Niektoré majú orgazmus jak fontánu a niektoré nemajú vôbec môžeš sa aj roztrhnúť. Skôr si myslím že to nie je v tebe ale v nej. Ja som mal s priateľkou problém podobný tiež sa nevedela ukojiť. Vždy je to iné raz za dve minútky je a raz to trvá aj 45 minút. Skus rôzne polohy zatiaľ podľa mňa keď slečna je natebe jak na koňovi to je najúčinnejšie. Skus hocičo a keď si pre ňu vzrušujúci tak to príde.

fionna

myslela som to sice obrazne ale ked z toho clovek nic nema tazko je potom aktivny...a nech si to odmaka ked chce, ja budem makat a za nic?

sim

fionna

ako sa mozes pri sexe pozerat polhodinu do plafona? ved predsa musis byt aj ty aktivna, menit polohy, chlap to predsa nemoze "odmakat" vsetko sam.

fionna

ja ti neviem...tiez som myslela ze je chyba vo mne ale neni zas mozne aby najprv dlho nic, potom zrazu s jednym super a potom dlhlo zase nic :( je to zahada aj pre mna a rada by som ti pomohla...ved nemusi to byt vaginalny ale ten klitorialny ci jaky...ono to bude asi o tej technike alebo aj o tvare penisu co by bol preteba ten horsie pripad. ale to hadam nie. mozno ma aj iny problem jak u mna a casom sa to vyriesi same, ved nieste spolu dlho

emilie 21

chlape... tak to uz teda naozaj neviem..
ale skus este aj to vino..vazne! aspon skus! a hlavne sa o to tolko nesnazte...ked sa nieco robi nasilu obvykle to nejde.. vacsinou pridu veci vtedy, ked ich neocakavame..
ale kazdopadne ak by ti nahodou napadlo sa z toho obvinovat, tak to urcite nerob. lebo tvoja vina to urcite nie je. chlapi dosiahnu orgazmus ale zeny su proste ine. fakt je, ze naozaj maloktora zena dosiahne vaginalny orgazmus... zenske telo je raz take..
ale nezufaj, nikdy nevies (co sa stane)..

fionna

ja som mala ten isty problem, tiez som z toho nic nemala, myslim tym VOBEC nic, len co som polhodinu pozerala do plafona :( a to skusal vsetky polohy aj sladke reci a ine blbiny, v tom to neni! potom prisiel iny a to bolo zrazu fajn :) dokonca len taka rychlovka a jednorazovka bez predohry :) neviem ci to bolo v tom, ale skus to tak nejak prerusovane - dnu ale ne uplne a zas von, ak ma chapes :) napis ci to nahodou nefungovalo lebo tiez by som to rada zistila

emilie 21

Denz ma jednoznacne pravdu. Prave som chcela ist napisat to čo on.
Nalej jej toho trochu. Nemusi to byt vino, ak ma radsej tvrde, tak tvrde.. aj ked vino je vacsia romantika. Nehovorim, aby si ju opil, ale uvolnil.
A presne tak ako Denz pise, hlavne bud nezny a pozkavaj ju po celom tele a dotykaj sa celeho tela a hovor jej ako velmi ju chces (ale zas to neprehanaj, nech nema pocit, ze ti ide len o jej telo; musi vidiet ze ti ide o nu a nie o jej telo). Pomoze vam to, aby ste sa spojili nie len telom. (teda myslou, dusou.. neviem ako to mam inak nazvat)
Lebo ja osobne ked vidim ze ide cisto len o sex (ked nie je ziadna predohra atd., cislo len sex) orgazmus vaginalny nikdy nedosiahnem, ci chcem ci nechcem. (Klitorialny vzdy)
Mam pocit,ze u zien je to vec viac citova, preto ked som trochu opita a dokazem sa tak viac uvolnit a teda aj viac sa do toho vzit a precitit, orgazmus dosiahnem.
A este jeden typ:u mna strasne ale ze naozaj strasne zabera ked ma chlap bozkava na krku (nezne a s laskou) a hlavne musi byt celym telom pri mne..
Tak vela stastia zelam.. potom napis ako si dopadol..

Denz

pocuj menko.....do kelu!
ulej jej 2-3 deci vina,zacni ju bozkavat a dotykat sa celeho tela....
a postupne to snad pride.
Navod na sto percent zistis len ty sam!!
Kazda zena je ina a kazda to ma rada inym sposobom!
jedna nezne....ina tvrdo...dalsia oboje....niektora rovno dnu....
Ak to ty nezistis.....nik ti neporadi!

Carol

Vyskusaj jej predtym ako sa pojdete milovat, spravit oral, hlaven kruzit jazykom okoloo klitorisu. Pocas sexu tiez rob pauzy a rob jej oral.

Samozrejme, je to trosku umenie, musis vediet, ako na to, hlavne nehryzt. Neviem, ci sa ti to podari, az do konca, ale minimalne ju vzrusis.