Abnormalne veci a ja

Príspevok v téme: Abnormalne veci a ja
LadyHeidy

Moj problem vlastne trva uz od detstva. Byvali sme v panelaku. Mala som vlastnu izbu, kde som aj spavala. Sice som sa velmi bala sama spavat. V noci som citila, ze v izbe nie som sama, ze pocujem dychanie niekoho cudzieho. Velakrat som zaregistrovala aj pohyby, take jemne, letme. Budila som sa casto na to, ako sa ma niekto dotkne, pohne s paplonom.
Dokonca som raz v noci zhodila vazu zo stolika na chodbe, a vtedy som sa akoby prebrala a nevedela som, ako som sa tam dostala. Velmi som nehovorila o tom, lebo mama ma zrusila, ze vraj si to namyslam a nemam pozerat rozne filmy a serialy...
Ked som mala jedenast, odstahovali sme sa. Moje problemy sa nejako extra neobjavovali. Ked som mala trinast, bola som skoro celu noc sama. Nasi isli na letisko pre sestru. Pocula som kroky po schodoch, buchotanie v podkrovi. Odvtedy v podstate nic extra. Az do poslednych tyzdnov.
Uz len ked pomyslim na to, ze by som mala ist spat, srdce sa mi rozbusi. Chodim spavat neskoro, okolo jednej rano. Zhasnem svetla, a to hrobove ticho. Mam pocit, ze sa na mna niekto pozera. Ze je tu niekto so mnou. Ked zavriem oci, mam pocit, ze ten niekto sa stale ku mne priblizuje. Pocujem rozne zvuky, mam neskutocne pocity, ze je niekto v izbe. Niekedy sa mi podari od strachu zaspat, niekedy nespim vacsiu cast noci, lebo mam strach. Ked zaspim, mam hrozne nocne mory. Stale utekam, vidim hrozne veci, je tma, krik, atd. Dokonca som sa pred dvoma dnami zobudila na to, ako mi zhasol niekto lampu. Zobudim sa a nikde nikoho, tma. Tuto noc, som si zobrala periny a spala som s maminou. A tuto noc to urobim znova... bojim sa spat. vsade... stale ma ten srach prenasleduje.

verončiči

Ahojte,ked sme sa presťahovali mala som 5...bývali sme na samote, kde rodičia pásli ovce a boli akoby "bačovia" vtedy sa to začalo...bola som mala a niektore veci som mocnevnimala, ale neskôr som si začala uvedomovať, že niečo s tým domom nie je v poriadku...postupom času...som počula rôzne zvuky...kroky, a neraz výkriky...v okne som videla tieň sekery...myslela som si, že to je len výplod mojej fantázie a ako 13ročna som si začala zvykať aj na zatvárajúce sa dvere...a pred spaním v mojej izbe i na divnú atmosféru..cítila som, že sa niečo deje...po pár rokoch, ked som mala 18, som začula príbeh, ktorý sa rozpráva o našom dome..Vraj tam bývala rodinka, s dvoma synmi. Otec ožran každý večer mlátil matku..starší syn ju vždy bránil.Raz ked prišiel domov opitý otec, chcel zabiť toho syna.išiel im do izby, chytil sekeru a zabil ho!no ked sa dozvedel, že zabil toho druhého syna, ktorého mal rád, utiekol do nedalekeho sadu a obesil sa.(v ich izbe som mala izbu ja)matka isla na psychiatriu a syn sa zbláznil...moji rodičia mi tento príbeh už len potvrdili... v ten den som nespala doma.bála som sa... no musela som ist domov,a vecer sa to stalo...môj strach bol strašný! bála som sa otvoriť oči...cítila som prítomnosť niečoho! v tom som sa odhodlala...našla som kúsok sili,a odvahy.strach opadok a cítila som zvláštny pocit, akoby som mala moc-a s láskou v ociach som povedala: "Odpúšťam ti tvoje hriechy!"a "choď kam musíš"..
Bude to znieť fakt vmyslene, ale je to pravda! verte, či nie!odvtedy to prestalo...o pár mesiacov sme sa presťahovali, a to bolo to najlepsie v mojom zivote! i ked som sa uz tam nebála, som šťastná že tam už niesom.ten dom mi dondes nahána strach.

lost

Ten Paranormal activity film stal zevraj $11000 alebo $15000 ale zarobil vyse $100 milionov, tak tomu hovorim uspech :D

Muselo by byt nechutne prezit to co tam prezili :)

ivanka_83

jojkoo mna tiez napadlo, ze to mohol byt vyplod mojej hlavy s tym skrtenim.akoze taky mozgovy zachvat.ale ked som omdlela, tak u toho bolo dost ludi, vcetne partnera.inak som v tehotenstve nemala problemy.

jojkoo112

...necital som vsetky prispevky k teme ..ale napr to s tym zlym duchom :D moja priatelka skoro vyskocila z okna koli takemuto niecomu ..je to svinstvo ..ja si myslim ze problem bude v hlave ...ale zas, neverim na duchov ani podobne blbosti, ..v zivote som nepocul nijake hlasy ani vrzganie ..alebo ze by ma nieco skrtilo ..ale ked som raz spal v izbe mojej priatelky tak som sa zobudil na to ze som mal pocit ze mi nieco taha perinu a ze to chrasti ..hmm

ivanka_83

maria15 ja som nenapisala, ze verim na liecitelov.ved prave som si aj myslela, ci mi zle od neho neprislo, ale nechcem nikoho obvinovat.