Duphaston

Príspevok v téme: Duphaston
bara22

ahoj...uziva niekto Duphaston a ma niake vedlajsie ucinky??....ja uziva uz 2.cyklus ale jem ho este aj s Euthyroxom(na stitnu zlazu) a v poslednom case ma bolievaju boky brucha a krize..citim sa nafuknuta..strieda sa velka chut do jedla s nechutenstvom..bola som na sone brucha..vsetko je ok...neviete ci to nemoze byt z tych liekov?

missxy

ahaa...zas je pravda, ze kazdemu to inak zaberie. a necitala si si pribalovy letak? mali by tam byt spomenute vedlajsie ucinky

bara22

no ja som 1-krat dostala menstruaciu presne..cize po 28 dnoch..len teraz som uz 20 =( ale mam anginu cize moze ist o to..

a missxy...ja beriem zatial tie dvoje..pricom duphaston iba 2mesiac...takze potom som zatial nepribrala..ale po Euthyroxe som zhruba 4kg pribla..ale teraz som schudla asi2..ale trapia ma hlavne tie problemy...neviem ci moze ist o niake vedlajsie ucinky tych tabletiek..

jajkafr

ahojte ja som brala Duphaston teraz jeden cyklus po menštruácii mám ísť na kontrolu a lekárka mi predpíše asi ďalšie balenie... chcela by som sa opýtať po koľkých dňoch po vysadení ste dostali menštruáciu?

missxy

ahoj:) no mozem ti povedat, ze ja som brala duphaston tiez a popritom som vystriedala 3 dalsie tabletky. Za dobu cca rok som pribrala 12 kg a po vysadeni som dala dole len 5-6 :/ ....takze zvysena chut do jedla je jeden z tych ucinkov...a nepribrala si?