BOLEST HLAVY A ZVETSENIE LYMFATICKYCH ULIN

Príspevok v téme: BOLEST HLAVY A ZVETSENIE LYMFATICKYCH ULIN
axd

zdravim v poslednom case ma dost boli hlava niekedy dost dlho no niekedy len chvilkovo ze ma strasne zaboli v urcitej casti hlavy,dalej sa mi dost zvetsili limfaticke uzliny,tu pravu mam trochu vetsiu ako lavu ale myslel som si ze to bude tym ze mam asi zapalene dasno na pravej strasne,mam vnom asi hnis.len sa bojim ze tie bolesti hlavy mozu byt aj nieco horsie neviete co by to mohlo byt?

Rišo

A prosím ťa. Koho v dnešnej dobe hlava nebolí. Stačí , že máš stresy , duševnú nepohodu, pochyby v niečom ..... Už z toho su bolesti hlavy a s tým ti žiadny doktor nepomôže. Ja mám napríklad žaludočnú neurózu a lekár mi povedal, že s tým sa musí vysporiadať sám lebo sú to nervy. A po druhé teraz je aj také obdobie, že sa vonku vyskytuje množstvo baktérii.

Rišo

Čo sa týka tých lymfatických uzlín. Mne sa pred dvoma týždňami vyhodili také hnusné hnisavé zapálené vyražky na pravej nohe. A v oblasti slabín som mal tiež zväčšené lymfatické uzliny. Ty máš zápal bližie k lymfatickým uzlinám na krku tak preto sa ti zväčšili tam. Ja som mal na nohe a preto sa mi zväčšili lymfatické uzliny na slabinách. To máš 100 pro z toho zápalu. Lymfatické uzliny vlastne zachytavajú škodlivé látky v tele a ničia ich. Keď máš v blízkosti lymfatickej uzliny nejaký zápal takže vlastne škodlivé látky vtedy lymfatické uzliny nestíhajú škodlivé látky sa tam hromadia a tým dochádza k zväčšeniu.

aluska

pokym mas zapalene dasno a mas zvacsenu uzlinu na tej istej strane, tak je to z toho..pri zapaloch su caste bolesti hlavy a aj horucky
skus to najskor vyriesit so zubarom a ak ta to po tom neprejde, chod k nejakemu specialistovi

ah marja

neviem naco cakas chlape, takto po internete ti nik nepovie co ti ozaj je.. a to co ti moze byt, tych veci je vela.
Zajtra sa zober za lekarom a on ti uz povie co ti je a ako sa liecit :) ..