bolesť v podpazuší

Príspevok v téme: bolesť v podpazuší
Baja22

dobrý deň. dneska ráno som sazobudila a mala som velké bolesti v podpazuší. a dokonca som si tam nahmatala malu hrčku:( mamina povedala že to može byť aj uzlina... mám aj teraz stresy v škole a aj v sukromi...počkám ešte cez víkend, a ak mi to neprejde pojdem k doktorovi. mohlo by to byť aj niečo iné ako uzlina? dakujem :)

0vecka

2 som vravel ze som mal nieco pod rukou co to ma s mliecnymi zlazami ?? okrem toho som si niesom isty ale zdalo sa mi ze aj chlapi maju :)

tiana

Ajoj Baja, tak ak by ti to nepreslo, urcite chod k lekarovi. Ako som uz spominala, chodila som kazdy polrok na sonografiu a samozrejme mi kontrolovali aj podpazusie.
Ovecka: no chlapi maju mliecne zlazy???:PPP

0vecka

ja som to mal tiez so stresu dokonca sa mi podarilo stadial vytlacit hnis... podla mna normalna vec..vobec by som sa na tvojom mieste nestresoval este viac...

Baja22

antiprespirat som použila asi 3krát v živote.to sa vždy radšej osprchujem, ako používať take svinstvo:) áno,prsia mám ok len to podpazušie...no zatial si to budem nejakou mastou potierať a uvidím či to prejde. a etraz sa nemožem ani namáhať ani nič také,či?

tiana

Ajoj baja, nepanikar. Ja som o uz tiez mala, ale ja som trpela dysplaziou prsnikov, co znamena, ze sa mi robili bolestive hrcky po prsnikoch. Samozrejme, ze sa sledovali, chodila som kazdy polrok na sonografiu.S tym antiprespirantom to moze byt tiez, je to velmi nebezpecny prostriedok,nepouzivaj to!!! Aluminium zabranuje poteniu a vsetky toxiny ktore by mali byt vylucene potom sa dostanu napriklad do prsnych zliaz, co moze neskor zapricinit rakovinu prsnika.Existuju antiprespiranty na natural baze, obsahuje soli, nic viac, potis sa, ale ten pot nezapacha tak. Daj ediet ako si dopadla. No a prsniky mas ok?

Denz

ak pouzivas antiperspirant,tak s najvacsou pravdepodobnostou to je.
aluminium neprepusta pot cez pokozku a tym dochadza k zapalom.