vypukle podbrusko, moze to byt myom?

Príspevok v téme: vypukle podbrusko, moze to byt myom?
moriia

Ahojte,
mam 23 rokov a pred tromi mesiacmi som vysadila antikoncepciu. Odvtedy mi zvlastne zacalo rast podbrusko, nieco ako hrcka na mieste maternice a stale sa mierne zvacsuje..tehotna urcite nie som, a menzes som mala dva krat s meskanim a vzdy len maximalne dva dni a strasne slaby.Okrem toho mam obcas zvlastne pobolievanie v podbrusku ako pred menzesom. Moja mamina ma myom a ma presne tak opuchnute podbrusko ako ja len trochu menej, moze to byt to iste? myslim ze som dost mlada na to aby som mala myom ale neviem. Som v zahranici takze ku doktorovi sa len tazko dostanem.
Dakujem za akekolvek rady

moriia

zabudla som napisat ze som bola u doktorky v zahranici, ale jedine co spravila bolo ze mi pichla vyvolavacku aby som dostala menzes, ten som aj dostala. Inak ked som spomenula ze by to mohol byt myom, povedala ze to urcite nebute to...kazdopadne idem na sviatky domov konecne tak uvidim co povie moja doktorka.

ladyyyy

mne nasli myom v 18tich a hned som musela ist na laparoskopiu.teraz mam 19 a podla poslednej prehliadky pred dvoma tyzdnami som uz v poriadku,tak dufam..predpisal mi antikoncepciu tak snad sa to uz nevrati

aluska

akoze hovoris ze je tomu tak 3 mesiace a ty v klude sedis so zalezenymi rukami?to neni sranda...to moze byt velmi vazne

bazalka

Ja by som to tipovala na cystu. Ja som ju tiež mala, mala som vypuklé podbruško, haproval mi menzes. Ale takto ti nikto diagnózu naozaj nestanoví. Mala by si zájsť za gynekológom.