kedy to uz pride?

Príspevok v téme: kedy to uz pride?
d-a-v

citam, ze mnohi sa tu trapaia pre panictvo, tak sem davam svoj pribeh:) co poviete na toto? ja mam 25r a som panic. a teraz sa drzte, este som sa ani nebozkaval, nikdy, fakt! takze, ak mate niekto problem, nemate vacsi ako ja, tak sa len v tichosti pousmejte a posunte sa dalej. mne poprajte nech to uz konecne vyjde:)

cica

d-a-v na to vobec nic neni!!!A preco si trochu nedat nacas?malo by to byt s clovekom ktoreho lubis ak to este neprislo tak pockaj lepsie ako potom 2 roky si drbat hlavu do stola co si to urobil!A hlavne s kym!To nie je problem niekto je na to pripraveny v 18 niekto ani v 30.Je to individualne.Len nerob prosim ta jedno len pre to aby si uz konecne skusil nepoznane pojdes do postele s babou s ktorou ta nic nespaja!!To je kravina radsej pockaj,stoji to za to!Sice mam iba 14 a bozkavala som sa uz s chalanom,ale bol to super chalan a nelutovala som!A o to ide nelutovat!!!!Ku sexu mi uz vela nechybalo ale ja som bola proti a tak cakam na toho praveho...drzim prsty:)

mia

moj priatel sa tiez do 25ky s nikym ani len nebozkaval a bolo a je to uzasny pocit, ze ho mas len a len pre seba a ze sexualnu rozkos berie ako nieco vynimocne a odda sa len a len jedinej osobe. tvoja nastavajuca bude stastna prestastna baba. a neboj sa, ze budes neskuseny, do vsetkeho prides.

deniska

mam 31 rokov a az pred rokom som si nasla prveho priatelu, vaznejsiu znamost. viem ze je to neskoro, ale vsetko je tak, ako ma byt a sme spolu velmi stastni. snad to tebe vyjde skor ako mne :)

pp

:-) vyjde to neboj, ked nastane spravny cas.
ja som si tiez musela pockat do svojej 26 a nijako ma to nepoznacilo :-))) dufam.... chichi

andrea111

Neboj to sa naozaj raz poddá. Možno priveľmi na to tlačíš. A možno sa tomu sám vyhýbaš. Príde to samo a chop sa toho.

new

Hovorí sa, čo sa vlečie neutečie. Snáď obrátiš čoskoro kartu a nájdeš tú pravú. Ja Ti to zo srdca želám.