Reghaar

testerka

ja som začala užívať tabletky a bolo mi z nich veľmi zle na žalúdok (a to som skúsila aj pred jedlom aj po jedle) a ešte sa mi hneď zhoršila o 100 % pleť :( ale ten vlasový aktivátor používam a ten môžem celkom pochváliť lebo ma prestala svrbieť pokožka hlavy.

hnedoocka Duska

Ahojte, dneska som si kupila vlasovy aktivator reghaar, tak som zvedava.. Tiez ma svrbi pokozka na hlave a mam pocit, ze ta vodicka mi to nejako upokojuje.. Asi mesiac mi uz padaju vlasy a zhorsuje sa to.. Preto som sa rozhodla riesit to..stratim aj 100 vlasov na den a este k tomu ich mam dlhe a kucerave a tmave.. Tak ich vidiet vsade..musim to zastavit, lebo ak to bude pokracovat tymto tempom, tak budem plesata zaraz..

valinka

Ahoj baby ja som si kupila aj tabletky,aj aktivator,a vzdy ked si nanesiem vodicku na vlasy citim ako ma svrbi cela hlava.pouzivala som uz vsetko mozne a ziadny efekt sa nedostavil.som zvedava ako mi zaberie reghaar.sampon uz tri mesiace pouzival z lekarni alpecin c1 ten je fakt dobry.vsimla som si ze pri zmyvani uz nemam plne hrste vlasov.

okunlola

Reghaar beriem uz 2 mesiac. Začala som ho užívať kôli nadmernému vypadávaniu vlasov. Musím povedať že naozaj cca 2tyždňoch, možno ani nie, vlasy prestali vypadavať.Som maximálne spokojná a môžem len odporúčiť.A čo sa týka toho, že je niekomu zle na žalúdok- tablety sa majú jesť po jedle, nie pred, alebo na prazdny žalúdok.Ja to dodržiavam a žiadne problémy nemám. :))

paula2000

Ahojte ja si davam už 3tí mesiac Revalid a zmeny nikde..a pred 2mi dnami som si kúpila Reghaar aktivator a citim na vlasoch zmenu dokonca mi prestavaju padat!!!!Vrelo odporúčam.
Síce je to bal.iba 50ml ale myslim si že za 3.56 je to v pohode oplatí sa jasom velmi spokojna

Mimušík

Ja som si reghaar kúpila asi pred troma tyždnami..mam kučeravé vlasy..a brčky su živšie a krajšie...zatiaľ som s nim spokojná hádam po čase uvidím velke zmeny aj v ich raste :)

Lorelai

ahoj, ja som veľmi veľmi spokojná, vypadávali mi vlasy po stovkách a kúpila som si ten aktivátor a ono to prestalo, teraz po dvoch mesiacoch vidím veľmé zlepšenie, vlasy mi rastú dvojnásobne rýchlo a všade pomedzi ostatné vyrastá veľa veľa nových vlasov.. odporúčam (mala som len aktivátor, nie tablety ani šampón)