To chlapom naozaj tak vadí kondóm?..

lelaka

Taaaak, mojmu priatelovi vobec kondomy nevadia. Praveze radsej si da on kondom-ako by som ja mala do seba pchat tu hnusnu chemiu. Ktorej nasledky, hoci nam tvrdia ako sui nizkohormonove a neviem co, sa dostavia po par rokoch, a potom budu dievcatka plakat.-to sama mi povedala dost skusena doktorka, ktora ma uz co-to za sebou. Nuz, co. sme slobodni ludia, kto chce nech berie a nici si zdravie svojim vlastnym rozhodnutim. Ja som stastna, ze moj priatel ma nazor taky aky ma...

RUDOO1

Tak ja neviem ako ostatnym ale mne vadi teda dost lebo ked som v priatelke s kondomom je to oničom ale ked som bez neho tak je to super citim aka je vlhka ,,atdd:-)

amira

nemáám... skor vidim len plusy, konecne mam pravidelny a nebolestivy menzes, zalezi vsak od cloveka a antikoncepcie... Citlivá som ako vždy :) vzdy som plakala nad hluposotu... Mimochodom gynekolog sa ma pýtal ci byvavam aj podrazdena ze byvaju aj take antikoncepcie ktore nemaju vplyv na taketo veci, samozrejme je o trosku drahsia ale byvaju rozne druhy len sa treba poradit s doktorom, samozrejme je to tovja vec :)

Moničkaa

Tak dnes som si prečítala príbalový leták ku Belare..No..a toľko nežiadúcich účinkou som k lieku ešte nevidela..a najviac ma dostalo toto:
Liek BELARA je tiež určený na liečbu akné ľahšieho stupňa u žien..no a pritom v častých nežiadúcich účinkoch je akné..=P.No to mám už ako chápať toto??
Ha..a zväčšenie prsníkov je tiež len zriedkavý nežiadúci účinok..=PP
aluska: Noo..keď myslíš..ja mám na to už svoj názor a odteraz to už neriešim..
Hh..a budem mať podmienku buď si dáš kondóm alebo nič nebude!..=) A myslite si čo chcete..