Blízkovýchodná kuchyňa..

ivanka_83

u nas v ostrave tie miniregaliky maju nazov exoticka kuchyna.je tam italska, mexicka, thajska, grecka a neviem co este.vetsie mesto, vetsi vyber.internetove obchody...

ojka

dievčence, no taaaak, neskáčte si do vlasov (:
keby sa malo všetko gúgliť, čo by sa dalo, tak tu toho vela na tejto stranke veru nie je (;
nooo, a neviem či sa to týka konkretne všetkých vymenovaných vecí ale vo väčších hypermarketoch sú urobené aj jednotlivé "minioddelenia", regáliky, ktoré sa venuju konkretne tej a tej kuchyni, tak treba pohladať, možno sa zadarí (:

barbinka

milá ivanka, ak by si čítala pozorne, tak vieš, že som aj písala, že mi to je celkovo jedno, len nemusím ľudí, ktorí neprimerane reagujú. Len preto som jej napísala, viem veľmi dobre, že je tu strašne veľa tém, ktoré sem nepatria. A zakladateľka témy nič o zdraví nepísala, chcela len vedieť, kde sa dajú potraviny kúpiť. Lenže toto by sme tu nemuseli vôbec rozoberať. Už to neriešim.
Ale ja jej aj poradím: maria čo takto to hodiť do googlu, kde kúpiť také potraviny?

ivanka_83

nehnevaj sa barbinka ale musim si mariu zastat..
a o sukani sa tu moze vypisovat?to tiez nema nic so zdravim.ja si myslim, ze ked je to v ostatnych tak preco nie.na tomto fore ludia ochotne poradia.preto sa tu debatuje o vsetkom.nielen o zdravi.a jedlo je zaklad zdravia.takze je na prvom mieste.no nie kazdy je tak chytry aby si mohol jedlo spojit so zdravim.ale to je v pohode.to je nevedomost.to nevadi.

barbinka

maria ja som ti len normálne napísala, čo si myslím. a na som dostala od teba príspevkom, z ktorého som mala pocit, že si agresívny človek. prepáč, ale to bol môj pocit.

barbinka

maria: prepáč, ale tí chápavejší vedia, že témy o potravinách patria na iné stránky a preto sem také témy ani nedávajú. Admini nemajú čas na všetko. Mne je to celkovo jedno, len nemusím ľudí, ktorým keď niekto niečo povie, hneď začnú útočiť na druhých (napr. ty).

maria15

a ty co,si nejaky admin,ze mi tu budes diktovat,co sem patri a co nie? ked to sem nepatri,tak nech to admin zmaze,ale kedze to nezmazal,tak mu to asi nevadi,nie ako vam poniektorym..ste taki,akoby vam vsetko vadilo.ked mate problemy,tak si to ventilujte niekde inde.

maria15

ja som sa nepytala na recept..a jedla,ktore uvadzam su vhodne pre tych,co sa chcu stravovat zdravo. a dala som to medzi Ostatné.