Partnerka

Príspevok v téme: Partnerka
lovec

Menujem sa Ľuboš a dávam dohromady zvláštny tím. A budem potrebovať ženu. Jednu - ženu - slovenku - bielu. Asi si už počula fámy o mužoch a sexe. Stretneme sa na neutrálnom území a ako ostrá partizánska armáda, pustíme sa tam do jedinej veci- budeme randiť. Členovia mužskej populácie dobyli ženy zvádzaním, zastrašovaním, machrovaním a peniazmi. A presne to teraz budeme robiť aj my. Neviem ako si na tom Ty, ale u mňa je to jasné ako facka. Ja sa sem netrepem z pohodlia, cez adrenalín, nepresekávam elektronickou sieťou cez polku sveta, aby som Ťa poučoval o ľudskosti. Budem na Teba milý a Ty podľa mojej dobroty budeš vedieť, čo som zač. Nájdeš stopy mojej snahy, ktorú po sebe zanechám. A neubrániš sa predstavám, aké to bolo skvelé. A nebude sa Ti chcieť odísť. A budeš o mne hovoriť. A budeš ma milovať. A až večer zavrieš oči, bude Ťa sprevádzať myšlienka, na všetko to, čo som pre Teba urobil.
Tak čo páči?
To rád počujem. Ale musím Ťa, budúcu makáčku varovať. Ktorá pôjde pod moje velenie, ide tam na dlh. A bude ho dĺžiť mne osobne. Každá žena pod mojím velením mi dĺži stovky skvelých dní. A ja tie dni chcem. A Ty mi ich, buď-to prinesieš, alebo umrieš, keď budeš na tom makať.

Ešte Vám musím povedať prečo som tu. Mojou úlohou je zhromaždiť slobodné, voľné ženy, ktoré sa ukrývajú, alebo sa vydávajú za niečo iné....
Viete, akú som dostal prezývku? Viem, že Vás také veci nezaujímajú, ale predsa, už viete čo som zač. Hovoria mi "lovec". Presne tak. Chápem, tých dobrých ľudí, čo mi ju dali. Snažil som sa, aby som si ju zaslúžil. Ja svoju prezývku milujem práve preto, že som si ju zaslúžil. Dokážem loviť ženy, pretože na rozdiel od mužov, viem uvažovať ako žena. Oni uvažujú len ako muži, presne povedané, priemerní muži. Mám povedať, aké vlastnosti majú muži príbuzné s nejakým zvieraťom, bude to chytrosť a dravý inštinkt jastraba. U žien bude týmto príbuzným zvieraťom krysa. V tom mám úplne jasno. Rozdiel je v tom, že ja to porovnanie nepovažujem za urážku. Posúďte, v akom svete krysa žije. Je to skutočne nepriateľský svet. Keby Vám teraz sem vbehla krysa, privítali by ste ju neprívetivo? Asi áno. Čo Vám však urobila krysa, že vo Vás vzbudzuje odpor? Môžete povedať, že šíria choroby a hryzú ľudí. Krysy spôsobili bubonický mor, to ale už bolo veľmi dávno. Rovnaké choroby ako krysa môže šíriť aj veverička, súhlasíte? Áno, a veveričky Vám odporné nie sú? Aj keď obe patria medzi hlodavce a až na chvost sú si podobné, nie? To je zaujímavá myšlienka... Ak je však hocijako sebezaujímavejšia, na Vašich pocitoch nič nemení. Keby sem teraz vbehla krysa, ponúkli by ste jej tanierik svojho lahodného mlieka? Najskôr nie. Ani som si to nemyslel. Nemáte ich rád. A neviete, prečo ich nemáte rád. Viete len, že sú Vám odporné. Potom ide muž baliť ženu, ktorá je dostupná. Čo urobí jastrab. Pôjde sa ukázať v čo najlepšom svetle, pár sladkých slovíčok, snáď poláskanie po vlasoch, pusa, potom ruka na prsia a bude sa snažiť dostať pod nohavičky, teda všetko to čo by si sám želal. Ale je mnoho vecí, ktoré by jastraba nenapadlo urobiť. Preto som bol povolaný z ďalekých hôr až sem, pretože mňa by to napadlo. Ja viem čo dokážu ženy, keď stratia zábrany. Ponúkla by si mi pohár Tvojho lahodného mlieka?

Také rande prináša kopu potiaží, za prvé, že je to rande.
Bohužiaľ, týmto som svoje znalosti slovného zvádzania vyčerpal. Keby som takto neohrabane pokračoval, privodil by som si len ostudu. Ty, ale vraj vieš celkom obstojne zvádzať aj očami. Ja náhodou tiež. Nemohli by sme teda zvyšok slov viesť očami?

Vraj to s ním dosť viem. Vieš, teraz nevyhľadávam potiaže. Len sa stretneme. Malo by to byť bez komplikácií. Možno sa mýlim a ku komplikáciám dôjde. Preto potrebujem vedieť či dokážeš zostať kľudná?
Neostáva mi len všetkým ženám povedať: " Bravo".

lovec

aha tak ja zostanem radšej pri marlenke a Ty si dáš gule:))))

vieš,taký kábel nie je žiadna výhra, zavadzia to, krúti sa ako je mu milé....:)))

budú poslúchať, nič neboj.....

leeerka

profiterol su gule :-D
a ja nemam kabel, tak neviem, jedine ze by som chytila kabel od elektriny..aspn by ma trosku potriaslo :-)
a kadmium potrebujem .. chceeem ho chceeem .. deti nebudu .. ved to neposlucha, kto by sa s tym jedoval?

lovec

a čo je to ten profiterol, vieš ja z hôr....:))
tak, môžem sa aj ja obetovať a dám si ten profiterol

aké kadmium Zuzi, veď predsa chceme mať veľa detí.....

no je to problémik, bez zásuvky to nie je ono, musím potom ručne fungovať, a drž toľko ten kábel v ruke :)))))

lovec

ale hviezdička, jastrab by povedal, jasné, to je skvelý nápad, tak zahoď svoj smútok a príď!

a máš rada veľa mliečka a cukru v káve?

leeerka

technoa to kadmium mi kedy zozenies? :-D
no a z marlenky som pomaly presedlala na profiterol ..ale tak som ochotna sa obetovat :-D
a pokial je pokazena iba zastrcka na miesacke a nie inde, tak je to ok

ShaulaThalit

ano, pijem veľa kávy a veľa ofoly ešte aj! ale neviem, či je dobrý nápad sa stretnúť, som už tak frustrovaná, a unavená zo vzťahov, že pri tebe by som určite zahynula :D

lovec

nie nezabudol, marlenku dáme!

tak to sme parta namyslených potom :))))

no miešačky zatiaľ obstojne- kábel je v poriadku, len zásuvka nejako štrajkuje :)))