mam strach velky

Príspevok v téme: mam strach velky
.nany.

prosim vas zazil zaviva uz toto niekto??? duch mi neda pokoj uz 2 mesiace skoro kazdu noc sa zobudim ze niekto pri mne sedi na posteli blondak , neviem sa ani pohnut , ani dychat neviem pri tom ... je to hrozny pocit ... muci ma stale ... neviem co mam robit som zufala dnes som sa dozvedela ze v byte kde zijeme 5 mesiacov uz odislo 8 rodin 3 usli .... vraj pred 30 rokmi tu bola vrazda moze to byt preto ??? tento byt je prerobeny !!! co uz mame urobit ??? prosim

mjlr

nemusi to byt hned duch, podla vasich priznakov, ze sa nemozete pri tom hybat, dychat atd. sa moze jednat o tzv. spankovu paralyzu - telo si rpi spanku vyluci latku ktora ho ochromi aby ste nerbili zo spanku blbosti a nehybali sa (namesacnym sa to rpave nevyluci pobehuju celu noc) a chyba je v tom ze po zobudeni to nestihne hned opadnut ako je to normalne, ale par sekund, minutku vas to drzi v paralyze. A aby to nebolo take lahke :-) tak casto sa pri tom zdaju velmi realne sny, napr. ze niekto pri tebe stoji, okolo teba chodi, atd., naschval su to take "halucinacie" ktore desia keby sa pri tom nemozte hybat, hovorit, branit... ale po par sekundach tato paralyza opadne a s nou aj tieto vidiny, a clovek sa zobudi uplne. :-)

Nani

To som si mala zasa čo prečítať! Začala som sa báť! To bude zasa spánok! Ale verím Nany, že to prežíva. Mávam niekedy v polospánku pocit, že mi niečo leží na prsiach, že ma to dusí a nemôžem sa pohnúť, a jediné, čo môžem robiť, je modlenie, a ono to pomáha. Je to možno taký sen, len ma mätie, že sa opakuje, i keď nie často. Nany, len píš, nič si nerob z tých hlúpych poznámok. Skús to "niečo" odohnať modlitbou, ak nejakú vieš, nič iné sa ani nedá robiť. A neboj sa, neublíži Ti.

Denz

zuzik-ja uz som velky:DD
ja obdaruvavam:))
viac ma to naplna ako by som mal dostavat:)))
ja si kupim co chcem radsej sam:)))
ale hej......dostal som aj ja:))