nie od nového roka! začnem hneď teraz!!!!

Príspevok v téme: nie od nového roka! začnem hneď teraz!!!!
ivus611

presne tak. načo čakať ešte tých pár dní,keď môžem začať hneď?
rozmýšlala som, a prišla som na to, že takto to pokračovať už skrátka nemôže! ešte v apríli som mala o 15 kg menej!!! áno, viem. jojo efekt jak sviňa :( . nevadí. dokážem znova dať tie škaredé kilá dole.a tento raz naozaj natrvalo!!! (aspoň v to dúfam) O:)
taaaaaakže, pridá sa ku mne niekto???

zuzic

ahoj...no ja som schudla tak ze som po piatej nejedla ale pocula som ze to nie je zdrave tak radsej ti to nechcem odporucat...no ja som zas opak ja jem velmi malo takze obmedzit som uz nemala co:) ale snazila som sa jest zdravsie aspon...ale to si aj ja hovorim ze ved hodina ma nezabije a pritom sa zobudim niekedy neskoro vecer nad knihami a uz nic nenacvicim tak v noci:)aj teraz si hovorim ze ako sa otepli tak pojdem behavat ale silne pochybujem ze budem stihat:) no ja ked mam sres lamem pera a ani o tom neviem:) vies co ja cvicim vsetko mozne nemozem povedat konkretne ale vzdy nieco ine co ma napadne co tu citam a tak...ale teraz sa snazim hlavne bezkat:)

lea88

Ahoj zuzic, a to sa ti prosim ta ako podarilo? 5 kilov? Moc sa obmedzujes v strave? Ja by som aj cez vikend cvicila,lenze musim brigadovat popri studiu, inak by som nemohla studovat. Ale to je teraz vedlajsie, takze ja cez vikend nemam cas moc cvicit-len malokedy. A velakrat si poviem, sak hodina za den pocas studia ma nezabije, ale ked nestiham sa ucit, som taka zostresovana, ze pri knizke sedim, hoci ani nad tym neuvazujem. hlavne, ze stiham popri tom viac jest ako normalne :(. Lebo ja som ten pripad, ze ked sa ucim a mam nervy astres, tak len jem :( :( :(... A co cvicis? Ja som znova zacala s kalanetikou.... mam s nou skvele skusenosti :)

zuzic

lea v tomto ta chapem ani ja nestiham pri uceni vobec pohyb. ale snazim sa upravovat stravu, schudla som pat kil a pohyb vonku len cez vikend, no doma to robim tak ze pri uceni si bezkam na mieste:)) drzim zosit a skackam:))

lea88

ahojte, ja sa tiez pridavam a presne od dnes. Vcera som sa postavila na vahu a ze 70kg. Je to pre mna strasne, lebo kedysi som mala 76 a podarilo sa mi schudnut na 62,5kg. Ale prisla maturita-same nervy, same jedenie, potom vysopka skol a zatri roky na vyske sa 6 kil nabralo len taky fukot :(...
Menej sa hybem samozrejme a ta strava hrozne nepravidelma. Ale to sa neda, kazdy den iny rozvrh a tak...