počítač ako klavír

zuzic

ale aj tak by si jej mohla kupit aspon taky maly klavirik:) vies mne to neda ked pozeram taketo temy vies moj brat bol presne takyto. chcel nejaky program alebo take nieco potom si vypytal klavir a je v nom uzasny talent. vobec to tak nevyzeralo ale ako ho dostal velmi rychlo sa naucil hrat aj podla not a hrava aj tazke skladby jednoducho hra nadherne ako by chodil na hudobnu. teraz si kupil uz taky klavir uz aj s dynamikou, pedalom a tak a je to uzasne len keby nehral cely den:) aj mna to uz trocha chytilo ale len niektore skladby ine nezvladam:))

Martinius

TAK tie programy su FRUITY loops, reason, cubase, (fruity je najjednoduchší) ale aj tak je to náročne :P je tam plugin sytrus ...( klavír,gitara....)

joni_

hm, o takom programe neviem, chce to len tak pre zabavu alebo ju to bavi a casom by sa chcela naucit hrat na klavir? v tom pripade by som investovala do elektrickych klaves, aj ked pre zaciatok male, detske, ale predsa si pomaly bude zvykat na klasicku klaviaturu, na klavesnici pocitaca to nie je ono... teda samozrejme ak to nie je len chvilkova zabava...